Serum Fondötenler Gerçekten İşe Yarıyor mu

1-BOTANİK FORMÜL
Lychee, bambu çimi ve doğal antibiyotik olarak bilenen Kordiseps mantarı ile formülize edilen Bobbi Brown Intensive Skin, botanik gücüyle cildin daha genç ve dinamik görünmesini sağlıyor. Hafif yapısıyla cilt tarafından kolayca emilen ürün, hücresel yenilenme sunan anti-aging bir etkiye de sahip.

Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 / Fondöten | Bobbi Brown Turkey
 

Bobbi Brown Intensive Skin serum fondöten, bobbibrown.com.tr.

 


2- ALTIN TOZU

Cilt kolajenini hedefleyerek daha aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm yaratmaya destek olan Guerlain Parure Gold, içeriğinde bulunan altın pigmentleriyle cildin ışıl ışıl parlamasını sağlarken ısıya ve tere dayanıklı formülü sayesinde de dört mevsim kullanıma uygun.

    Guerlain Parure Gold Radiance Fluid Foundation Fondöten - Sevil Parfümeri

Guerlain Parure Gold serum fondöten, sephora.com.tr.
 


 

3- DETOKS ETKİSİ

Cilt dokusundaki renk eşitsizliklerini gideren ve cilde bakım yapan Yves Rocher Plein Eclat aydınlık bir bitişe sahip. Gözenekleri tıkamayan formülüyle gün boyu cildin nefes almasını sağlayan ürün, yapraklarda bulunan afloya molekülü ve okyanus yosunu içerikleriyle ciltte detoks etkisi yaratıyor ve çevresel faktörlerden koruyor.

Detoks Etkili Işıltı Veren Fondöten

Yves Rocher Plein Eclat serum fondöten, yvesrocher.com.tr.

 


4- İKİSİ BİR ARADA

Dior, ikonik Capture Totale serisinde bulunan fondötenini yenileyerek makyaj ve cilt bakımını bir araya getirdi. Cildi sıkılaştıran, kırışıklarla savaşan ve aydınlatan Super Potent Serum Foundation, uzun süren kalıcılığıyla cilde dolgunluk hissi kazandırıyor.

Dior - Capture Totale Super Potent Serum Foundatıon 2N - 2 NEUTRAL

Dior Capture Totale Super Potent serum fondöten,  tr.dior.com.

 


5- DAHA EŞİT GÖRÜNÜM

Koyu lekelerin görünümünü azaltan Clinique Even Better Clinical içeriğindeki hyalüronik asit, salisilik asit ve C vitamini ile cildin gün boyu ihtiyacı olan nemin karşılanmasına destek oluyor. Ürün sunduğu 23 farklı tonla geniş bir renk seçkisine sahip.
Even Better Clinical Serum Fondöten SPF 20 | clinique.com.tr
Clinique Even Better Clinical serum fondöten, clinique.com.tr.
 


6- KALKAN GÖREVİ

Formülündeki antioksidanlar sayesinde çevresel kirliliğe savaş açan Estée Lauder Double Wear Sheer tere ve neme dayanıklı. Hyalüronik asit ve E vitamini içeriği ile cildi beslerken yumuşatan serum fondöten, UV ışınlarına karşı da etkili. Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalamak gerektiğini ise unutmamak gerek.

Estee Lauder Double Wear Sheer Longwear Spf19 30ML Fondöten - Sevil  Parfümeri

Estée Lauder Double Wear Sheer serum fondöten, esteelauder.com.tr.

İlgili Makaleler