SEVDİKLERİNLE BİR ARADA OLMAYI PANDORA İLE KUTLA

Yeniden bir araya gelebildiğimiz ve sevdiklerimizle keyifli vakit geçirdiğimiz günlerin kutlaması olarak Pandora, yepyeni Moments koleksiyonu ile onlarla bağımızı anlatan, sevgi dolu hediyeler sunuyor.
 
En yakınlarınla geçirdiğin unutulmaz anılarını ya da özel günlerini kutlamak için el işçiliği ile üretilmiş eşsiz kış koleksiyonu, sevgine sıcacık bir dokunuş katacak. Asimetrik Yıldız Klipsli Zincir Bileklik ile ışıltını yansıtırken, bilekliğin favori tamamlayıcıları Büyüteçli Yıldız Çift Sallantılı Charm, Ağaç ve Galaksi Ay Çift Sallantılı Charm ve Yıldız & Yeni Ay Charm üçlüsü ile bileğinde gökyüzünden gelen sihri görünümüne taşıyabilirsin.
 
Galaksi Mavisi ve Yıldız Murano Charm seni karanlık gökyüzünün derinliklerine çekerken, Pavé Asimetrik Yıldız Kolye ile sonsuz yıldız manzaraları hayat buluyor. İster kendini şımartmak için kendine, ister hayatına ışıltı katan sevdiğin birine hediye et; Pandora Moments koleksiyonundaki her bir mücevher, bambaşka hikayelerde hayat bulması için tasarlandı.
 
Pandora Kreatif Direktörleri Filippo Ficarelli ve Francesco Terzo: “Özel günler ve kutlamalarda sevdiğimiz insanlara mükemmel hediyeyi almak için emek ve vakit harcıyoruz. Sevdiklerimizle birlikte olmak, bağ kurmak bu sene her zamankinden daha da değerli. Bu yüzden biz de bir araya gelmenin önemine odaklandık. Koleksiyonun yeni mücevherleri aile ve arkadaşlarımızla bir araya gelmenin sihrini kutluyor.” diyor.
 
Pandora Moments ile sevgiyi kutlama zamanı!
 
#MomentsWithPandora
 
 
Pandora’dan Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Önemli Adımlar
 
– Pandora, 2025 itibarıyla %100 geri dönüştürülmüş metallere yönelerek karbon ayak izi, su kullanımı ve diğ­er olumsuz çevresel etkileri azaltmayı ve tedarik zincirinin tüm aşamalarında, mağazalarda ve ofislerde karbon emisyonunu sıfıra düşürmeyi hedefliyor. Üretim merkezlerinde %100 yenilenebilir enerjiye geçen şirket, mücevher üretiminde kullanılan metalleri 2025 yılında tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edecek.
– Pandora, sürdürülebilir metal kullanımında bir adım daha atarak, 2021 yılının başında İngiltere’de tamamen laboratuvar ürünü elmaslardan oluşan “Pandora Brilliance” koleksiyonunu çıkardı. Bu koleksiyonla birlikte Pandora, mücevherlerinde laboratuvar yapımı elmas kullanmaya başlamış olacak.
– Sürdürülebilirlik çerçevesinde, Birleşmiş Milletler İş Dünyası ve İnsan Haklarına Dair Rehber İlkelerini göz önünde bulundurarak, insan haklarına saygılı, kapsayıcı ve çeşitliliğin ön planda tutulduğu bir şirket kültürünü benimsiyor.
– UNICEF iş birliği ile 1 milyondan fazla çocuğa ve gence ulaşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini öğrenmelerini ve gelecekte iş bulabilmelerini sağlamak için çalışıyor.

İlgili Makaleler