Sevgililer Günü’nde İzleyebileceğiniz 5 Film

Sevgililer Günü modunu düşürenlerden misiniz? İlişki durumunuz nolursa olsun, başta Instagram’da olmak üzere gözümüze ilişen kalpler ve çiçeklerle dolu abartılı kutlamalar kolayca canınızı sıkabilir. 
Bugünü evde kalarak kendinize ayırmaya karar verirseniz, sizler için seçtiğimiz romantizm dozu yüksek filmlerle Sevgililer Günü ruhunu yakalayabilirsiniz!
 


1. Valentine’s Day
Watch Valentine's Day | Netflix
Jennifer Garner, Julia Roberts, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Topher Grace, Shirley MacLaine, Bradley Cooper, Taylor Swift, Jamie Foxx, and Anne Hathaway… Oyuncu kadrosu Oscar Töreni kırmızı halısı gibi olan 2010 yapımı bu film, Los Angeles’da geçen bir Sevgililer Günü’nü anlatıyor. Tanıdık simalarla dolu “Valentine’s Day”, klasik romantik komedi anlarıyla dolu filmleri sevenlerin mutlaka göz atması gereken yapımlardan biri.
 


2. The Princess Bride
The Princess Bride (1987) – Mahaiwe Performing Arts Center
Fantastik ve bir peri masalı havasına sahip The Princess Bride, en kült romantik filmlerden. Eğlenceli ve kalpleri ısıtan bu film, klasik romantik komedilerden sıkılarak alışılmışın dışında bir alternatif arayanların imdadına yetişiyor.
 


3. Friends with Benefits

Justin Timberlake ve Mila Kunis’in başrollerini paylaştığı, romantik klişelerin aksi yönünde hareket eden karakterleri ve ilginç senaryosuyla Friends with Benefits, şirinlik dozu yüksek romantik komedilerden hoşlanmayanların tercih edebileceği bir film. 
 


4. Fifty Shades of Grey
Jamie Dornan was 'relieved' when he didn't get 'Fifty Shades'

Söz konusu seksi bir seçenek olunca, şimdiden türünde klasikleşen Fifty Shades of Grey akıllara gelen ilk filmlerden. Vaktiniz varsa üçlemenin tamamını izleyerek Sevgililer Günü’nü maratonu yapabilirsiniz.
 


5. Dirty Dancing 
Dirty Dancing (1987) - IMDb

Sevgililer Günü film planınız için klasik bir seçenek istiyorsanız, dansın ve aşkın gücünü sonuna kadar hissedeceğiniz 1987 yapımı “Dirty Dancing” i izlemeye ne dersiniz? 

 

 

 

İlgili Makaleler