Sevgililer Gününe Valérie Messika Dokunuşu: Yeni Messika Joy Coeur Koleksiyonu

Sevgililer günü ile özdeşleşen kalp figürünü yepyeni bir boyutuyla ortaya koyan Messika, bu özel gün için tasarladığı yeni Joy Coeur adlı kapsül koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor.
 
Kalp Figürüne Valerie Messika Dokunuşu
Valerie Messika’nın Joy Coeur koleksiyonu için özel olarak tasarladığı asimetrik ve mikro mozaiklerle çevrili kalp figürü; dinamizmi, genç ve modern bir algı ile birleştirmesiyle gerçek bir aşk hikayesinin metaforu niteliğinde.
‘’Yüzük, iki ucu açık tasarımı sayesinde parmağı hassas bir şekilde kavrar. Yumuşak hatlı bir duruşa ve görünüme sahiptir. Bunun yanı sıra koleksiyonda, serbestçe hareket eden ve atan bir kalbi simgeleyen bir kolye daha var. Öte yandan, kalp figürlü küpe üzerinde çalışmak benim için çok ilham vericiydi. İnce bir saç tokası formunda olan ve kalbin içinden geçen bir ok görünümüne sahip bu küpe, mücevhere bir rock n’ roll dokunuşu kattı. Özellikle Rock & Roll tutkunları, sevgililer günü için özel tasarlanan küpeye bayılacaklar. ’’ Valerie Messika
Hareket, Messika’nın temel konseptlerinden biri. Valerie’nin imzası niteliğinde olan Move motifinde, altın bir ray içinde yüzen üç elmastan da anladığımız üzere hareket, Messika mücevherleri için vazgeçilemez.
Pembe veya beyaz altın, taşlı veya taşsız seçenekleriyle Joy Coeur koleksiyonu, güçlü kişiliği ile öne çıkar. Koleksiyonda kalp motifinin ince bir işçilikle tasarlandığı bir kolye mevcuttur. Bu kolyeye, kuyruklu yıldıza da benzeyen iki ucu açık bir yüzük eşlik eder. Ucu virgül şekline benzeyen yüzük, diğer yandan kalp figürü ile buluşur. Bu aksesuarlar tek başlarına oldukları kadar, bir arada kombinlenerek de kullanılabilirler.
 
#LOVEADDICTION
Yenilik ve cesaret mottosu altında, Maison Messika günden güne tasarımlarını güzelleştirmeye devam ediyor. Bu eğlenceli ve modern koleksiyonuyla dünün, bugünün ve yarının sevgisini kendi tarzında kutluyor.
‘’Kişiliklerini ifade etme imkânı bulmaları açısından farklı elmas şekillerinin seslerine kulak vermeyi seviyorum. Örneğin yastık kesim daha cömert ve yuvarlak bir tasarıma sahipken, zümrüt kesim daha köşeli. Bu koleksiyonda sevgililer günü konseptinde sıkça kullanılan kalp figürünü kendi yorumumla tasarlamaya karar verdim. ‘’ Valerie Messika
Kalp, insanlarda romantizmi çağrıştırırken, Messika bu figürü daha Rock & Roll’a uygun bir şekilde yorumlayarak yaratıcı bir tasarıma imza atıyor. Valerie Messika bu tasarımla, insanlara öngörülemez bir yenilik sunmak istediğini söylüyor.

İlgili Makaleler