Sevil Dolmacı Art Gallery Yeni Sergisini Ünlü Yetenekler İle Buluşturuyor.

Sevil Dolmacı Art Gallery 8 Ekim Cuma günü, Londra doğumlu, Anglo-Fransız gitarist, besteci ve ses sanatçısı Dom Bouffard tarafından tasarlanan performans, yerleştirme ve sound sculpture olgularını birleştiren bir canlı performansa ev sahipliği yapıyor. “En ilginç müzikal yeteneklerden biri” olarak nitelendirilen Dom Bouffard ve ekibi Lewis Amar, Nick Burge ve Alli MacInnes’in gerçekleştireceği bu canlı performans Dr Kathy Battista’nın küratörlüğünü yaptığı, çağdaş natürmort konulu “Everything Has Its Place” sergisinin bir parçası olarak kurgulandı.
 
Sevil Dolmacı Art Gallery, küratörlüğünü Kathy Battista’nın üstlendiği “Everything Has Its Place” sergisi kapsamında, 8 Ekim Cuma günü Dom Bouffard ve ekibi Lewis Amar, Nick Burge ve Alli MacInnes’in gerçekleştireceği canlı performansa ev sahipliği yapıyor. ‘Vengeful Ghost’ projesi, Londralı besteci Dom Bouffard tarafından tasarlanan, performans, yerleştirme ve sound sculpture olgularını birleştiren sürükleyici bir çalışma olarak dikkat çekiyor. Koreografların dansçılarla kullandığı ‘oyunlara’ benzer bir ‘rehberli doğaçlama’ yaklaşımı içinde çalışan grup performatif ve sonik unsurları bir araya getiriyor.
 
Bu canlı performans, Dr Kathy Battista’nın küratörlüğünü yaptığı, çağdaş natürmort konulu “Everything Has Its Place” sergisinin bir parçası olarak kurgulandı. Yirmi uluslararası sanatçı ve farklı tekniklerin yer aldığı sergi, Villa Ipranosyan’da yer alan galerinin sergi programının başlangıcı olma özelliği taşıyor. Ziyaretçiler, bir yandan tüm sanatçıların yer aldığı grubu izlerken, bir yandan da galerinin farklı odalarında dolaşarak bireysel vinyetleri deneyimleyeme şansı buluyor.

İlgili Makaleler