Shiseido’nun Bahar Kokularıyla Çiçekler Üzerinizde!

Baharın gelişi ve doğanın uyanışıyla tazelenmek ve enerjinizi yükseltmek Shiseido’nun çiçeksi kokularıyla mümkün. Markanın en yeni parfümü Ginza Murasaki menekşe, yasemin, frezya, beyaz amber çiçeklerinin eşsiz karışımını sunarken, Ginza ve Everbloom da çiçeksi notalarıyla büyülüyor.
 

Ginza EDP Murasaki (YENİ)

Ginza Murasaki’nin kokusu adeta mor bir buketten fırlamış gibi! Baştan çıkarıcı Murasaki menekşesi, yasemin, frezya, beyaz amberin notalarıyla birleşip, sandal ağacının kadifemsi gücüyle yeni bir boyut kazanıyor. Doğaya sihirli bir şekilde bağlı, kültürüne saygı duyan, yeni ufuklara açık, şehvetli, canlı ve modern… Hassas bir menekşe ve yoğun bir duygu paleti Ginza Murasaki’de buluşuyor.

Ginza EDP 

Ginza, markanın 5 yıl aradan sonra çıkardığı parfümüdür. Adını, 148 yıl önce Shiseido’nun hikayesinin başladığı, Tokyo’nun kalbinin attığı yer olan Ginza’dan almıştır. Markaya göre, Batı’da koku bir baştan çıkarma aracı olarak kabul edilirken, Japonya’da daha kişisel ve manevi bir anlam kazanıyor. Bu felsefeden yola çıkan Shiseido, Ginza ile kadınlığı yücelten bir koku sunuyor. Ginza, odunsu-floral notalara sahip, Paçuli, Sandal ağacı ve Hinoki notalarının gücüyle harmanlanan yasemin, manolya, frezya ve Japon orkidesi akorları ile büyülüyor.

 


 

Everbloom EDP

Çiçeksi ferah bir koku, iddiayı ve zarafeti bir arada sunuyor. Güçlü ve zarif kadınlar için yaratılan Ever Bloom, Shiseido’nun kurucusu Shinzo Fukuhara’nın oğlunun 1940 yılında çektiği siyah-beyaz bir kamelya fotoğrafından ilham alınarak tasarlandı. Narin beyaz çiçeklerin kullanıldığı parfüm doğanın güzelliklerini barındırıyor. Parfümde saf portakal çiçeği, gardenya varlık notalarını sürdürürken; misk, siklamen, ostmanhus, şakayık arttırılmış notalar olarak dikkat çekiyor.

 

İlgili Makaleler