Siesta Mobilya ile Sonbaharın Renklerini İç ve Dış Mekanlarınıza Yansıtın

Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilyaları üretimi ile sektörün lideri Siesta, iç ve dış      mekanlara yönelik tasarladığı ürünleriyle, sonbahar sezonun renklerini, konfor ve     estetik dokunuşlarla evlerinize taşıyor.
Sonbaharın turuncu enerjisini, güneşin iyileştirici sarısıyla buluşturan Siesta              tasarımları, bu sonbaharda da oturma alanlarınızın vazgeçilmezi olacak. Air, Air XL, Cross, Victor XL gibi koleksiyonlarda bir araya gelen sıcak renkler, iç mekanlarda     salon, mutfak alanlarının yanı sıra balkon ve bahçe gibi dış mekanlara da canlılık ve estetik katacak.
Tasarımlarında işlevsel çözümlere odaklanan Siesta, kullanımı kolay, olumsuz hava koşullarına dayanıklı ürünleriyle pratik çözümler sunuyor. Su geçirmeyen, anti-UV    malzeme katkılı, yüzde 100 geri dönüştürülebilen ve strelize edilmesi kolay ürünler üreterek doğaya zarar vermeyen tasarımlarını tüketicisinin beğenisine sunuyor.
100’den fazla ülkede 500 satış noktasında ürünlerini tüketicisiyle buluşturan Siesta, kaliteli ve dayanıklı ürün geliştirme misyonuyla tüketicisinin beklentilerine odaklanarak üretimlerini gerçekleştiriyor. Her mekâna uygun ürünler tasarlayan Siesta, ergonomik tasarımları, istiflenebilir yapıdaki ürünleriyle bahçelere ve yaşam alanlarına estetik     dokunuşlarla ferahlık katıyor.

İlgili Makaleler