Sırmaison Evlilik Listesi ve Özel Danışmanıyla Hep Yanınızda

Dünyanın önde gelen dekorasyon markalarından özel tasarımları aynı çatı altında buluşturan Sırmaison, özenli yaklaşımıyla tüm düğün ve evlilik hazırlıklarında ışıltılı dokunuşlarda bulunuyor. Bir ev kurarken ihtiyaç duyulan her detayı düşünen Sırmaison, yeni mağazacılık anlayışını İstinye Park’ta sunulan ‘Wedding Concierge’ yaklaşımı ile tamamlıyor.

 

Sırmaison ‘Wedding Concierge’, her müşteriye özel olarak hizmet veren evlilik danışmanı ile tüm süreçleri yönetiyor. Wedding Consierge’da yalnızca evlilik listesi hazırlanmakla kalınmıyor; aynı zamanda danışmanlar mutlu koşturmacanın her anında yanınızda oluyor. Söz tepsisinden, çikolata kaselerine ve düğün hediyelerine kadar pek çok detay danışmanlar tarafından düşünülerek, öneriler hazırlanıyor. Evlilik öncesi zor karar süreçlerini yönetmekte yardımcı olan Sırmaison özel danışmanı; ihtiyaçlar doğrultusunda en doğru çözümü kişisel zevk ve beğenilere özel bir şekilde sunuyor.

 

Wedding Concierge hizmeti almak isteyen çiftlerle ilk görüşmeyi yapan evlilik danışmanları, belirlenen ihtiyaç listesi doğrultusunda seçimleri aile ve misafirler ile paylaşıyor. Raynaud, Lalique, J.L Coquet, Marie Daage, Jaune De Chrome, Ercuis, Moser, Rosenthal, Greggio, Georg Jensen, Herman Bauer, Michael Aram, Dibbern gibi pek çok dünya markasının yanı sıra Sırmaison’un kendi üretimi olan zarif sofra sunumları ve dekoratif objeleri de evlilik listesine özellik katan marka ve tasarımlar arasında yer alıyor. Liste üzerinden yapılan değişiklikleri her zaman planlayan ve güncellemelerini yapan evlilik danışmanları, bu tatlı telaşlı süreci kusursuz bir deneyimle geçirmeyi sağlıyor.

Yeni evli çiftler de geniş ve kaliteli bir ürün yelpazesine sahip Sırmaison’da dünya markalarının birbirinden farklı ve özel hediye alternatiflerini buluyor. Wedding Concierge, düğünün yanı sıra; söz, nişan gibi özel seremonilerde de ihtiyaç duyulan her noktayı genç çiftler ve ailelerle birlikte paylaşıyor.

Evlilik listesi ve kişiye özel evlilik danışmanı hizmeti olan ‘Wedding Concierge’, Sırmaison İstinye Park mağazasında sunuluyor.

İlgili Makaleler