SIX SENSES KAPLANKAYA’Da Zihninizin Derinliklerini Keşfedin

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük SPA’sı olan Six Senses Kaplankaya’da ilk kez uygulanan Işık terapisi metodu uyku, yaratıcılık, motivasyon, mutluluk, sakinleşme ve kötü alışkanlıklardan kurtulma gibi konularda zihinsel ve bedensel yenilenmeyi hedefliyor. Beyin dalgalarının ışık yardımıyla düzenlenerek ruhsal ve fiziksel bir yolculuğa çıkaran terapi için sadece uzanıp gözlerinizi kapatmanız yeterli!
 
Condé Nast Traveller 2021 okuyucu ödülleri tarafından Avrupa’nın en iyi dokuzuncu resort oteli seçilen Six Senses Kaplankaya, Ege rüyasını sonbaharda yaşamaya davet ediyor. Hayatını şifaya yönelik bütüncül uygulamalara adayan Banu Alagöz önderliğinde hayata geçirilen ışık terapisi; Beta, Alfa, Gamma, Theta, Delta gibi farklı beyin dalgası frekanslarını aktive ederek daha dingin, yaratıcı ve enerjik bir hayat için ilk adımları atıyor. Derin trans meditasyonu için özel olarak tasarlanan 12 LED ışıkla hayata geçirilen uygulamada, misafirler zihinsel genişlemeye ek olarak hayata bakışı değiştirecek dingin ve huzurlu bir dünyayla tanışıyor.
 
Uyku,Wellbeing, Zihin, Meditasyon, Yaratıcılık ve Lifestyle gibi kategoriler atında gruplanan Üçüncü Göz, Hafıza ve Odak, Zihinsel Detoks, Işığa Yolculuk, Sabah Motivasyonu, Dişi Gücün Uyanışı gibi birçok farklı içerikteki seanslar, misafirin hedeflerine göre terapist eşliğinde denenebiliyor.  , ,
 
  Işığın gücüyle derin meditasyona geçişin güvenli şekilde kolaylaştırıldığı Işık Terapisi uygulaması, zihinsel ve bedensel özgürlüğe erişme yolunda motive edici, ilham veren ve pozitif düşüncelere ulaşmayı kolaylaştıran bir araç. Beyin dalgalarının düzenlenmesi ile zihnen sağlıklı ve dingin bir hayatın anahtarını sunan Işık Terapisi. şehir hayatının karmaşasından arınmak, yeni mevsime taze bir başlangıç yapmak isteyen misafirler için Six Senses Kaplankaya bünyesinde yıl boyunca misafirlerini bekliyor.
 
Six Senses Kaplankaya, Türkiye’de bir ilk olan Holistic Anti-Aging, Weight Management  ve BODPOD’nin yanı sıra, Wellness Screening gibi vücut analiz uygulamalarıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en gelişmiş SPA alanına sahip olma özelliği taşıyor. Yoga, Fit, Uyku programları,  Kilo kontrolü, Detox ve Mind Detox, Boost Immunity, Mind Your Brain, Love Your Heart, Muscle Recovery ve Back Pain Relive gibi programlara ek olarak; Watsu, Dreamcatcher, Emotional Detox gibi bütünsel terapileri Six Senses Kaplankaya’nın 10 bin metrekare üzerine kurulu 38 farklı terapi odasında deneyimleme şansına sahip oluyor.
 
Kendinizi Six Senses Kaplankaya’nın huzurlu atmosferinin doğallığına bırakın.

İlgili Makaleler