Size Özel Cilt Bakım Rutininizi Antioksidanlarla Tamamlayın

SkinCeuticals, zorlu pandemi sürecinde kadınların cilt bakımları konusunda uzman desteği almalarını sağlayan uygulaması “SkinCeuticals Master Tavsiyeleri” ile ihtiyaçları olan desteği sunuyor. Bu kapsamda, cilt bakımına önem veren kişiler, www.skinceuticals.com.tr adresinde yer alan randevu formunu doldurarak ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabiliyor.

Hafta içi her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz canlı destek hizmetinden yararlanmak isteyenler, internet adresinde yer alan formu doldurarak randevu alıyor ve birebir uzman desteği sunan SkinCeuticals yetkilileri tarafından aranıyorlar. Uzmanlar, birebir görüşmelerle sosyal mesafe sürecinde herkesin evinde rahatlıkla uygulayacağı ve pratik olarak yapabileceği cilt bakım tüyolarını paylaşıyor. Ayrıca, cilt bakım meraklılarına dijital, görüntülü ya da telefonla ücretsiz, profesyonel danışmanlık veren SkinCeuticals güzellik uzmanları, en yakın satış noktasını da kullanıcılarıyla paylaşıyor.

Pandemiyle birlikte eczanelerde cilt bakımının yapılamadığı ve vaktimizin büyük kısmını evde geçirdiğimiz bu dönemde, cilt bakımıyla ilgili doğru bilgiye ulaşmak ve cilde aradığı desteği sunmak her zamankinden önemli hale geldi. Duke Üniversitesi’nde, cilt bakımı alanında yapılan 30 yılı aşkın araştırmalar sonucu Prof. Dr. Sheldon Pinnell tarafından kurulan SkinCeuticals, hayata geçirdiği online danışma hattı ile isteyen kişilere cilt bakım danışmanlığı alanında aradıkları çözümü sunuyor. Burada öne çıkan nokta ise evde yapılan cilt bakımında, dikkat edilmesi gereken doğru uygulamaların yapılmasına özen göstermek.
Cildine özel bakım rutinlerini evde profesyonel bir destekle devam ettirmek isteyen kişiler, www.skinceuticals.com.tr adresinde yer alan “SkinCeuticals Master Tavsiyeleri” online danışma hattına ulaşarak merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulabiliyor.

Canlı destek sunan program kapsamında, telefon veya görüntülü çağrı ile kişiye özel birebir cilt analizi seansları düzenleniyor. Cilt bakım meraklılarına dijital, görüntülü ya da telefonla ücretsiz, profesyonel danışmanlık veren SkinCeuticals güzellik uzmanları, en yakın satış noktasını da kullanıcılarıyla paylaşıyor. Programa SkinCeuticals’ın anlaşmalı olduğu eczaneler aracılığıyla dahil olanlar, güzellik uzmanlarının yönlendirmeleri dahilinde tavsiye edilen ürünleri yetkili eczanelerden ve kliniklerden temin edebiliyor.

SkinCeuticals’ın antioksidan serumları ile daha genç ve aydınlık bir cilt görünümü
SkinCeuticals uzmanları, farklı cilt tipleri için özel olarak geliştirdiği antioksidan serumlarıyla 20 yaşın üzerindeki herkes için çevresel faktörlere karşı cilt koruması sağlıyor. Online cilt danışmanlığı kapsamında birebir uzman desteği alan kişiler, SkinCeuticals güzellik uzmanlarının tavsiye ettiği doğru antioksidanlarla cilt bakımını tamamlıyor. Cilt sağlığını iyileştiren ve yaşlanma belirtilerine karşı savaşan SkinCeuticals’ın farklı cilt tipleri için geliştirdiği antioksidan serumları, çevresel faktörlere karşı cilt koruması sağlıyor.

Normal ve kuru ciltlerde yaşlanma izlerine karşı savaşıyor: C E Ferulic Antioksidan Serum
Normal ve kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun C E Ferulic Antioksidan Serum, foto hasara bağlı olarak ortaya çıkan ince çizgiler, kırışıklıklar, düzensiz cilt rengi ve elastikiyet kaybı gibi yaşlanma izlerine karşı savaşıyor, kolajen sentezini tetikliyor. İçeriğinde %15 saf C vitamini, %1 saf E vitamini ve %0.5 ferulik asit bulunan ürün, kırışıklık, sıkılık kaybı, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtileri için geliştirildi. 16 haftalık kullanım sonrası net sonuçlar veren C E Ferulic Antioksidan Serum’u sabahları temiz cildinize uygulayabilirsiniz.

Karma ve lekeye eğilimli ciltlerde canlı, genç ve ışıltılı bir görünüm için: Phloretin CF Antioksidan Serum
Serbest radikallerin hasarını etkili bir şekilde nötralize eden Phloretin CF Antioksidan Serum, ince çizgilerin, kırışıklıkların ve renk eşitsizliklerinin görünümünü azaltıyor. Canlı, genç ve ışıltılı bir görünümün kapısını aralayan ürün, kırışıklıklar, lekeler ve soluk ten rengi gibi yaşlanma belirtilerine karşı savaşıyor. İçeriğinde %10 saf C vitamini, %2 phloretin ve %0.5 ferulik asit bulunan Phloretin CF Antioksidan Serum, yaşlanma ve hiperpigmentasyon gibi cilt endişeleri için geliştirildi. Karma ve lekeye eğilimli cilt tiplerinin kullanımı için uygun olan Phloretin CF Antioksidan Serum’u sabahları, temiz ve kuru cilde uygulayabilirsiniz.

Hassas ciltler için çevresel korumaya karşı başlangıç seviyesindeki antioksidan bakım: Serum 10
Serum 10, çevresel etken ve erken yaşlanma belirtilerine karşı cildi savunmak için, C vitamini ve ferulik asit ile zenginleştirildi. 12 haftalık kullanımdan sonra gözle görülür sonuçlar veren Serum 10, ince çizgi, kırışıklık ve kahverengi lekelerin görünümünü azaltıyor, daha sağlıklı bir cilt görünümünün oluşmasına zemin hazırlıyor. Aynı zamanda düzensiz cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı savaşıyor. Yaşlanma belirtileri ve kırışıklıkların görünümü için, C vitamini içeren antioksidan serumu günde bir kez, cilt temizlendikten sonra sabahları kullanabilirsiniz. Avuç içerisine 4-5 damla dökerek, parmak uçlarınızla yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayabilirsiniz.

Ciltteki birikmiş hasarın onarılmasında yardımcı: Resveratrol B E Gece Antioksidan Serumu
Ciltteki birikmiş hasarın onarılmasına ve yeniden oluşumun engellenmesine yardımcı gece antioksidanı Resveratrol B E Gece Antioksidan Serumu, serbest radikallerin hasarını etkili bir şekilde nötralize ediyor. İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve renk eşitsizliklerinin görünümünü azaltıyor. Yaşlanmayı hızlandıran serbest radikalleri nötralize eden ürün, cilt hasarının görünen izlerini yok etmek için cildin doğal onarımını arttırıyor. 12 haftalık kullanımdan sonra gözle görülür sonuçlar sağlayan ve tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun olan Resveratrol B E Gece Antioksidan Serumu’nu, akşamları yüz temizliğinden sonra kuru yüze uygulayabilirsiniz.

İlgili Makaleler