Sizin için Bahar

Kış yavaş yavaş sona erdi. Baharın ilk ışıkları ile birlikte doğa ve toprak yenilenerek uyanıyor. Canlı renkler, hareketli tasarım detayları ve karakteristik dokunuşlarla, bahar en başta sizin içinize doğuyor. Noi, ilkbahar koleksiyonuyla enerji vermek, canlandırmak ve iyi hissettirmek için hazırlanıyor. Bu bahar, ayakkabılar sizi geçmişe götüren retro çizgilerle, yaşadığınız an’a getirecek. Noi’nin kendine özgü maskülen tavrı, caddeleri adımlarınla bahara kavuşturacak.

Romantik kesimlerle kimlik kazanan modeller aşkı ayağınıza kadar getirecek. Böylece çok daha feminen bir ruh halini tüm benliğinizde hissedeceksiniz. Yürürken aynı zamanda baharın sadece dışarıda değil, sizin içinizde olduğunu da fark edeceksin. Rahatlığın yine ön planda olduğu ökçeli modeller üzerinde yükselecek, ufak detaylarla hem rahat hissedecek, hem de zarafetinizi herkese göstereceksiniz. Doğal görünümlü tek renk deri ayakkabılar ise her zamanki gibi yine uyumlu kombinler ile cıvıl cıvıl bir siz için iş başında olacak.

Birbirinden farklı aksesuarlar, ayakkabılarda yepyeni bir ikon yaratırken, her adımının size özgü bir hava taşıdığını hep bileceksiniz. Mint, lila, pembe, mavi, sarı, hardal, pudra ve nude tonlarındaki yumuşak pasteller ile doğal tonlar, en başta baharı sizin için,zde hissettirecek. Bahar her kadının içindedir. Noi sadece baharı güzelleştirecek. Noi ilkbahar kreasyonu www.noiayakkabi.com adresinde ve @noiayakkabi Instagram hesabında…

İlgili Makaleler