Sizin Yaz Parfümünüz Hangisi?

Bazı kokular vardır duyduğunuz anda size yaza dair birçok şey hatırlatır ve enerjinizi bir anda yükseltir. Romantik gün batımları, spontane planlanan seyahatler, deniz kenarında geçirilen huzur dolu saatlerde imzanız olacak parfümü keşfederek bu eşsiz anıları unutulmaz kılabilirsiniz.
 
Peki bir parfümün yazın ruhuna uygun olmasını sağlayan özellikler nelerdir?
Parfüm çok kişisel bir seçim olsa da yaz aylarında kış mevsiminin aksine daha hafif ve ferah kokuları tercih etmenizi öneriyoruz. Mandalina, limon, misk, Frenk üzümü ve yasemin gibi notalar içeren parfümler mevsimin ruhuna mükemmel uyum sağlarken bir yandan da sizi ve çevrenizdekileri boğmadan enerjinizi yükselterek kendinizi harika hissetmenizi sağlar.
 
Pandemiden dolayı mağazalarda tester ürün denemesi yapılmadığı için bugünlerde parfüm alışverişi yapmak biraz zor olabilir, bu yüzden süreci sizin için daha kolay hale getiriyoruz.
 
2021 yazına mükemmel uyum sağlayan parfümleri keşfetmek için okumaya devam edin!

Versace Dylan Turquoise
Her şeyden önce %85’i geri dönüşümlü bileşenlerle oluşturulan bu parfüm Yeşil Kimya İlkeleri en son Biyoteknoloji araştırmaları doğrultusunda geliştirildi. Canlı ve ışıltılı koku, çiçeksi, odunsu ve misk koku ailelerinin muhteşem uyumundan doğuyor.
Mandalina, limon ve pembe biber notalarıyla açılan parfümün kalp notasında Frenk üzümü tomurcukları, yasemin yaprakları, frezya, guava var. Dip notalarda ise Clearwood, canlı ağaçlar ve miskin büyülü karışımı girdiğiniz her ortamda tüm dikkatleri üzerinizde toplamanızı sağlıyor. Markanın mirasının modern bir yorumunu yansıtan zarif şişe, kristal turkuaz tonuyla zenginleştirilmiş, Yunan amforalarını anımsatan kavisli şık çizgilere sahip.
 
Versace Dylan Turquoise 50 ve 100 ML’lik boyutlarıyla keşfedilmeyi bekliyor!
 
Canlı, eğlenceli ve bir o kadar da yenilikçi Dylan Turquoise’ı satın almak için tıklayın.

 

Versace Dylan Blue Pour Femme
Dylan Blue Pour Femme gücü ve zarafetiyle her kadına kendisini harika hissettirmek için ideal bir koku olduğundan Donatella Versace tarafından kadınlığa bir övgü olarak tanımlanıyor.
Siyah Frenk üzümü ve Beni Unutma çiçeği notalarıyla açılan parfümün kalbinde yasemin, gül taç yaprakları ve gül akoru var. Dip notadaki misk ve paçuliyle tamamlanan parfüm yaz için mükemmel bir aroma sunuyor.
 
Feminen ve dinamik Dylan Blue Pour Femme’i satın almak için tıklayın.

Versace Eros
Kokusuyla hafızalara kazınan bir erkek parfümü: Eros. Yunan tanrılarından ilham alarak tasarlanan bu parfüm tıpkı Yunan tanrısı gibi güçlü ve tutkulu olan erkeklerin vazgeçilmez favorisi haline geliyor.
Üst notalarında nane yağı, İtalyan limon kabuğu ve yeşil elma içeren Eros’un kalbinde Tonka fasulyesi, Venezuella amber, ıtır çiçeği ve vanilya var. Madagaskar, Vetiver, meşe yosunu akoru, sedir, Virginia sedir, Atlas ve güve otuysa en az güç kadar duygusallığı da vurgulayan parfümün dip notalarını oluşturuyor.
 
Erkekliğe övgü niteliğindeki Versace Eros’u satın almak için tıklayın.
 
 

İlgili Makaleler