Soğuk Kış Günlerinde Cildiniz için Gerekli Nem ve Onarım

Yeni bir mevsime “merhaba” derken cildinize iyi bakmanın tam sırası! Dermatologların en çok tavsiye ettiği* marka La Roche-Posay, bu kış Hyalu B5 Serum ve Cicaplast Baume B5 ile evde cilt bakımının en kapsamlı halini sunuyor. Böylelikle bakımlı ve sıkı görünümün kapısını aralıyor.

Daha dolgun ve nemli bir cilt için: Hyalu B5 Serum
Hyalüronik Asit ve Vitamin B5 içeriği ile çift etki sunan Hyalu B5 Serum, profesyonel uygulamalar sonrasında bile yüksek etkinlik ve tolerans sağlıyor. Dolgun cilt görünümünün anahtarı Hyalu B5 Serum, deneyen 10 kadından 9’unun** da tercihi… Hyalu B5 Serum’un içeriğinde yaşlanma karşıtı etkili iki dermatolojik molekül bulunuyor. Dolgunlaştırıcı serum Hyalu B5, kırışıklık karşıtı etkisiyle*** öne çıkıyor. Cildi 4 saatte sıkılaştırıyor****, 4 haftada kırışıklık görünümünü azaltıyor. En aktif formundaki Vitamin B5 ile cilt bariyerini onarıcı etkiye sahip serum, birbirini tamamlayıcı iki çeşit Hyalüronik Asit ile anında ve görünür dolgunluk ile kırışıklık düzeltici etki sağlıyor. Yüksek moleküler cildi pürüzsüzleştirip nemlendirirken; mikro moleküler cildi dolgunlaştırıyor. Hyalu B5 Serum, aynı zamanda soğuk havalar ve ani sıcaklık değişimlerinden etkilenebilen cildinizin onarılmasını sağlıyor. La Roche-Posay’in dermatologlar eşliğinde geliştirdiği Hyalu B5 Serum, yaşlanma karşıtı cilt rutininde hızlı, güvenilir sonuçlar arayanlara maksimum verim sağlıyor.

Tahriş olmuş veya çatlamış cildi onarmaya yardımcı: Cicaplast Baume B5
Onarıcı bakım kremi Cicaplast Baume B5, soğuktan kuruyan veya çatlayan, hasar oluşmuş hassas ciltlerin onarılmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde %5 Panthenol ve Madecassoside bulunan Cicaplast Baume B5, cilde bakım yapıyor. Bebek, çocuk ve yetişkinler için uygun olan ürün, cilt rahatsızlıkları ve yetişkinlerde görülen cilt ısınmasının etkisini azaltmak için kullanılabiliyor. Üçlü formülasyonu ile soğuk havadan etkilenmiş cilde optimum onarım sağlıyor, kuru ve rahatsız ciltleri yatıştırıyor, zengin ve besleyici dokusuyla cilt koruması sunuyor. Kullanım sonucunda ciltte hızlıca emilen ve yapışkanlık hissi bırakmayan Cicaplast Baume B5’i her gün, ihtiyaç duyulan anlarda yıkanmış ve kurulanmış cilde uygulayabilir, vücut, yüz ve dudaklarınızda yoğun miktarda kullanabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler