Sonbaharın Makyaj Trendi: Hailey Bieber’ın “Brownie Glazed” Dudakları

Öyle gözüküyor ki Hailey Bieber her zaman hepimizin gündeminde olan bir isim. Aslında yalnızca güzel kıyafetler giyiyor, cilt bakımı hakkında konuşuyor ve cildine doğal bir makyaj uyguluyor ama Bieber’ın yaptığı her şey bir trend haline geliyor!

Hailey’nin TikTok’ta viral olan “brownie glazed” dudakları buna bir örnek. Kakao rengi oldukça basit bir efekt gibi gözükse de sonbahar modası, 90’lar modası, “clean girl” estetiği gibi birçok trendin tamamlayıcısı. Yayınladığı bir dakikalık videoda Bieber, üst ve alt dudağını orta tonda bir kahverengi dudak kalemi ile çerçeveleyip eliyle dağıttıktan sonra dudaklarına şeffaf, ışıltılı bir dudak parlatıcısı uyguluyor. Model her ne kadar kullandığı ürünlerin isimlerini vermese de bu görünümü elde etmek için öne çıkan iki ürün var!

@haileybieber

ready for all the fall things including brownie glazed lips 🥹✨✨✨🤎🤎🤎

♬ cant erase – weeping audios

Bieber daha önce Makeup Forever Artist Color kaleminin “anywhere caffeine” renginin hayranı olduğunu kabul etmişti. Makyaj videoları çeken TikTok fenomeni @laucapon, Hailey’nin kullandığı dudak kaleminin Scott Barnes Glamazon Lip Liner “Naomi” rengi olduğunu tahmin etti ve ürünün stokları hızlıca tükendi. Ancak herhangi yüksek pigmentli, kremsi yapıda kahverengi bir kalem ile de bu görünümü yaratmak mümkün. İçerik üreticisi @courtney.shields, takipçilerine “Hailey Bieber’ın kahverengi dudaklarının görüntüsüne sahip olmak istiyorsanız size nasıl yapacağınızı göstereceğim.” dedi ve “Bu sonsuza dek sürecek.” diye ekledi.

Rare Beauty markasının “Kind Words” dudak kalemi de güçlü bir kakao tonu elde etmenizi sağlayabilir. Kremsi, yoğun pigmentli ve saatlerce dağılmadan kalıcılığını koruyor. NYX Slim dudak kaleminin “espresso” tonu ise daha uygun fiyatlı bir alternatif.

Artist Color Pencil: Eye, Lip & Brow Pencil - MAKE UP FOR EVER | Sephora

MAKE UP FOR EVER Artist Color Limitless Brown Çok Amaçlı Kalem

RARE BEAUTY Kind Words Dudak Kalemi

Nyx Slim Dudak Kalemi | Makyaj | Watsons

Nyx Slim Dudak Kalemi Espresso

Hailey, ıslak görünümlü kahverengi dudaklarını tamamlamak için parlak, ışıltılı bir lip gloss kullanıyor. Bu ürün muhtemelen, Bieber’ın kendi markası Rhode Beauty’nin “Peptide Lip Treatment” isimli dudak ürünü. TikToker @kyndallames, Hailey Bieber’ın “brownie glazed” dudakları ile ilgili hazırladığı videosunda So Juicy Plumping Gloss from ColourPop’ın “princcess cut” rengini öneriyor. “Dürüst olmak gerekirse, bu ürün harika.” diyor.

Sonbahar mevsimine henüz yeni girmişken, dudaklarınızda Hailey Bieber’ın “brownie glazed” görünümünü yaratmak için gerekli ürünleri alışveriş listenize eklemeyi unutmayın!

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler