Spor Yapan Kadınlar için En Uygun Seçenek: B-Lite

Yeni geliştirilen B-Lite Hafif Meme implantıyla, protezin hacmi aynı kalırken, ağırlığı yüzde 30’a varan oranda azalıyor ve bu durum hem aktif spor sırasında hem de günlük yaşamda büyük rahatlık sağlıyor.
Mikrosferlerle geliştirilmiş silikon implante edilebilir jel olan B-Lite, ekstrem koşullu sporlarlarda dahi meme dokusunu implantın ağırlık etkisinden kurtararak yerçekimine karşı yönelimini azaltıyor. Ayrıca B-Lite,13 Atm ve üzeri basınçlarda dahi herhangi bir fiziksel veya kimyasal değişime uğramadan güvenle meme dokusundaki yerini koruyor, uçak basınçları ve dalış sporlarına da uygun imkan sağlıyor.
Yüzde 30 hafif olması sayesinde B-Lite spor yapan kadınlarda memeyi hızlandırılmış sarkmalardan koruyor, doku körelmesini ile deri atrofisi ve uzamalarını engelliyor, alt meme kıvrımı bozulmalarını yavaşlatıyor, meme ucu yer değişimlerini ve meme deformasyonlarını azaltıyor dalgalanmaları ve implantın meme dokusundan görünümünü minimize ediyor . Ayrıca ağırlık etkisine bağlı olarak gelişebilecek boyun,sırt ve omuz ağrılarını da azaltıyor.

İlgili Makaleler