Stil Sahibi Seyahatin Sırlarını Keşfedin

2020 yazı hayal ettiğiniz gibi başlamamış olabilir ancak mevsimin son günlerini hayalinizdeki seyahati gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz gibi önümüzdeki dönemlerde yapacağınız kaçamakları da daha pratik ve stil sahibi bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Hava Tahmini
İşleri kolaylaştırmak için rotanızı önceden planlamanızı öneriyoruz, bunun yanı sıra gideceğiniz yerin hava durumunu mobil cihazınızına ekleyerek son dakikada yaşanabilecek hava muhalefetlerine karşı tedbiri elden bırakmamış olursunuz. 

Cildiniz ve Saçlarınızı Korumayı Unutmayın 
Tercih ettiğiniz şehrin havası bile saçlarınızın nem dengesini değiştirebilir, bu yüzden en güvendiğiniz saç bakım ürünlerinizi yanınıza almayı unutmayın. Cildiniz de tıpkı saçlarınız gibi hava değişiminden etkilenebilir, cilt tipinize uygun nemlendiricinizi ve güneş kreminizi çantanızdan ayırmamalısınız. 

Seyahat Çantanızı Hazırlarken
Yanınıza alacağınız kıyafetleri seçerken birlikte kullanacağınız parçaları önceden belirlemenizi tavsiye ediyoruz, böylece daha pratik ve düzenli bir seyahat çantasına sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda ayakkabılarınız, aksesuarlarınız, saç maşanız veya saç düzleştiriciniz, makyaj ve cilt bakım ürünlerinize de valizinizde yer ayırmayı unutmamalısınız. 

Bu anlamda tercih edeceğiniz seyahat çantasının dayanıklı olması çok önemli, bizim önerimiz ise Samsonite’in tüm dünyada eş zamanlı olarak satışa sunduğu en yeni sert valiz koleksiyonu olan Proxis. İsminin dayanıklılığını sembolize ettiğini siz de fark etmişsinizdir. Hem şık hem sofistike tasarımı sayesinde stlinizden ödün vermeden estetik kullanım deneyimi sunan yein seyahat ortağınızın dört farklı renk seçeneği var: Petrol mavisi, Siyah, Gümüş ve Altın sarısı. 

Yeni Proxis valizleri, çift tekerlek ve çift tüplü çekçek sapı ile konforunuzdan ödün vermeden seyahatinizi sürdürmenize olanak sağlıyor bunun yanı sıra TSA kilit sistemiyle kişisel eşyalarınızın güvenliği hakkında endişelenmenize gerek kalmıyor.
İki bölmeli iç hacmi ise eşyalarınızı organize edebilmeniz için yeterli alanı sunarken çapraz sabitleme kayışlarıyla da düzen sağlıyor.  

Günlük hayatınızdaki rutinlere uyum sağlayan tasarımı kabin boy valizlerde keşfetmenin ne kadar önemli olduğunu daha önce fark etmemiş olabilirsiniz. Proxis’in kabin boy valizlerindeki entegre USB girişleri sayesinde seyahatiniz süresince hayata bağlanmayı devam edebilirsiniz. Ayrıca gizli körük özelliği ile kabin boy valizinizi genişleterek daha fazla eşya taşıyabilirsiniz.

Proxis ürünlerine seçili Samsonite ve Trunk&Co mağazalarında, özel olarak da samsonite.com.tr online sitesinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler