Studio Canlı 3. Yaşını Studio Fest ile Kutlayacak

Özenle seçilmiş 200’den fazla uzmanın her ay 3000’e yakın online ders yaptığı; mindfulness’dan nefese, beslenmeye, yogadan koçluğa, psikolojiye, fitness’dan çocuk yetiştirmeye kadar WELLBEING’in her alanını kapsayan mobil bir platform olan Studio Canlı tarafından düzenlenecek StudioFest, 24-25 Eylül tarihlerinde Zorlu Center’da gerçekleştirecek.

 

Studio Canlı hali hazırda Çalışanlarına “iyi yaşam” hediye etmek isteyen kurumlara, iyi yaşam sevdalısı bireylere ve müşterilerine iyi gelmek isteyen tüm markalara hizmet veriyor, onlara iyi yaşam yolculuğunda eşlik ediyor.

“İyi Hissetmek Herkesin Hakkı” felsefesiyle yola çıkan ve yüz binlerce kişiyi geniş bir yelpazedeki iyi yaşam etkinlikleri ile interaktif bir şekilde buluşturan, Avrupa’nın ilk bütünsel ve canlı mobil iyi yaşam platformu Studio Canlı 3. Yaşını keyifli bir etkinlikler zinciri ile kutluyor.

Birbirinden farklı 6 sahnede/köşede 2 gün boyunca fitness, yoga, meditasyon, kişisel gelişim, aile ve çocuk, güzellik ve bakım, beslenme gibi alanlarda 90a yakın canlı etkinlik, kişiye özel bilgilendirmeler, yarışmalar, hediyeler, sağlıklı ürünlerin yer alacağı Studio Fest’in birinci gününde Mindfulness eğitimleri ile tanıdığımız Erhan Ali Yılmaz “Hayatın Kaosu içinde nasıl huzur bulabiliriz?” başlıklı konuşması ile açılışı yaptı. İkinci gün açılışını ise Yakın İlişkiler platformundan tanıdığımız Dr. Gizem Sürenkök gerçekleştirecek.

 

Oyuncu Akasya Asıltürkmen “İyimserliğin Gücü” konusunu ele alırken Begüm Yağcı “Sürdürülebilir ve Sade Bir Yaşam” konusunu işleyecek. Sosyolog ve tv insanı Başak Temel “Sağlıklı Sınırlar Koymak” başlıklı konuşmasını yaparken, Psikolog danışman, psikodramatist, eğitimci ve yazar Prof Dr. Bilge Uzun festivalde “Bedenimiz ev sahibi duygularımız misafir” başlığını ele alacak. Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci “Popüler Diyetler” konusuyla katılımcılarla buluşturacak.

 

“Ruhunla Bağ Kur” başlıklı etkinlik alanı olan ikinci köşede katılımcıların huzur ve sakinliğine katkıda bulunacak meditasyon, nefes, mindfulness ve söyleşi pratikleri yapılacak. “Şefkat Meditasyonu”, “Nefes Pranamaya”, “Sakinleştirici Nefes Pratikleri”, “Mutluluk Atölyesi”, “Kahkaha Yogası”, “Bilinçaltı Sohbetleri” , “Olumlamalar”, “Mindfulness pratikleri”, “öz şefkat çalışmaları” gibi etkinlikler bu köşede katılımcılarını ağırlayacak.

 

“Vücudunla Bağ Kur” başlıklı etkinlik alanı olan üçüncü köşede amaç katılımcıların bedensel hareketlerle” iyi yaşam”ı keşfetmeleri. Fitness, yoga ve çi qong uzmanları bu köşede katılımcılara gün boyu farklı pratikler tattıracak.

 

“Doğal Güzelliğin Işıldasın” başlıklı etkinlik alanı olan dördüncü köşede, beslenme, cilt bakımı, yüz yogası, doğal taşlar, aromaterapi gibi başlıklar ele alınacak.

 

“Hayata Dair Sohbetler” başlıklı etkinlik alanı olan beşinci köşede ise “iyi yaşam”ın kişisel gelişim ve gündelik hayat boyutlarında aktiviteler bulunuyor, İlişkiler, merak kültürü, yaratıcı yazarlık, ayurveda, ses terapisi, aile dizimi, hayır diyebilmek, numeroloji ve hatta astroloji başlıkları bu köşede katılabileceğiniz etkinliklerden

 

Son köşe olan altıncı köşede ise “Çocuklar İçin Etkinlikler” başlığı altında çocuklar için mindfulness, mini bale, çocuk yogası, kartpostal yapımı, nefes çalışmaları, yüz boyama & hediyeler festival katılımcılarıyla buluşturacak.

 

Tüm bunlara ek olarak, alanda kurulacak dev Studio standı, Kurumlardaki iyi yaşam çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen insan kaynakları profesyonellerini ağırlayacak. Tüm katılımcılar bu alanda Studio Canlı uzmanları ile sohbet edebilecek, üstelik platform kurucularından uluslararası konuşmacı ve yazar Erhan Ali Yılmaz da yeni yıkan kitabını imzalı olarak okurları ile buluşturacak.

 

 

 

 

İlgili Makaleler