Superstar Signature Serisiyle Tanışın

50 yıl önce, silüeti ile sahadaki oyunu değiştiren adidas’ın ikonik Superstar’ı, stil belleğinizde önemli bir yer tutacak “Superstar Signature FR W” serisi ve iki eski işbirlikçisi Ji Won Choi ve Olivia O’Blanc’ ın yeni koleksiyonunu sunuyor!
Hayata geçtiği günden bu yana hep bir şeyin savunucusu olmaktan korkmayanların yanında duran ikonik Superstar, Nisan ayında çok yeni ürünlerle sahaya çıkıyor. Bu yeni koleksiyonda Superstar Signature FR W serisi ve Ji Won Choi X Olivia O’Blanc özel tasarım modelleri yer alıyor.

Tamamlayıcı Superstar Serisi
adidas ikonik Superstar’ı yeniden canlandırmak adına, Ji Won Choi ve Olivia O’Blanc ile ayakkabı ve giyim özelinde ileri görüşlü güncellemeler içeren yeni bir koleksiyon oluşturmak için işbirliği yaptı.  Bu ortak çalışma, değişebilir cırtlı bantlar, efektli-yansıtıcı bağcıklar ve şeffaf- görünür bir yüzey ile yeniden yorumlanarak moda da bir illüzyon yaratılıyor.

Kullanım alanı geniş Superstar’ın beş yeni ve farklı versiyonundan oluşan Superstar Signature FR W koleksiyonundaki parçalardan her biri, dünyaca ünlü modelin siluetini yeniden yorumluyor. Stilinize her zaman artı bir ekleyen, tamamlayıcı Superstar şimdi 5 farklı tasarımı ile ikonik modellerini detaylandırıyor. Sembollerin ilham veren enerjisini  trendsetterların günlük hayatlarının bir parçası haline getiriyor.
Superstar Signature serisi, 2 Nisan Perşembe günü itibariyle adidas Online Shop’ta ve seçkin adidas satış noktalarında satışa sunulacak.

 

İlgili Makaleler