Sürdürülebilir Modada Yeni Adım

DbyD’nin geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış çerçevelere sahip polarize güneş gözlüğü koleksiyonu, Atasun Optik’lerde, atasunoptik.com.tr’de ve Atasun Optik mobil uygulamasında tüketicilerle buluşuyor.

Atasun Optik’lerde, atasunoptik.com.tr adresinde ve Atasun Optik mobil uygulamasında yerini alan DbyD markasının, hızlı modaya mesafeli duran, daha az atık üretme ve daha az plastik tüketme fikrini benimseyen yeni güneş gözlüğü koleksiyonu, sürdürülebilirlik odaklı, zamansız ve kaliteli tasarımlardan oluşuyor.

Geri dönüştürülmüş plastikler, DBYD güneş gözlükleri ile yeniden hayat buluyor.
DbyD markası dikkat çeken “Geri Dönüştürülmüş” güneş gözlüğü koleksiyonu ile plastik atıklara, birbirinden tarz güneş gözlüklerinde yeniden hayat veriyor. Envision Plastic iş birliği ile okyanuslardaki kirlenmeye yol açan atıklar, geri dönüştürülerek DbyD güneş gözlüklerinin çerçevelerini oluşturuyor. Geri dönüştürülmüş plastiklerden birbirinden şık güneş gözlüğü çerçevelerine uzanan bu yolculuğun sonunda “yüksek yoğunluklu polietilen” (HDPE) içeren kaliteli güneş gözlükleri tasarlayan DbyD, plastik atıklara benzersiz bir görünüm kazandırıyor.

Koleksiyonda, 10 ayrı güneş gözlüğü modeli yer alıyor. Unisex tasarımlara da sahip güneş gözlüğü koleksiyonunda siyahtan beyaza, pembeden laciverte kadar geniş bir renk paleti seçeneği bulunuyor. 

“Az çoktur” felsefesiyle yola çıkan DbyD, doğaya saygılı güneş gözlüğü koleksiyonuyla geriye değil, daima ileriye gitmeyi savunuyor. Eskiyi dönüştürerek yepyeni bir güzellik ortaya çıkaran bu güneş gözlüğü koleksiyonuna tüm Atasun Optik’lerden, atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

 

İlgili Makaleler