Sürdürülebilir Modayı Keşfedin

Hadise, Hazal Kaya, Hande Erçel, Berrak Tüzünataç, Nur Fettahoğlu, Dilan Çiçek Deniz, Gökçe Bahadır, Hazar Ergüçlü ve Demet Özdemir gibi birçok ünlü ismin gözde markası Nisse, Sonbahar&Kış 2021 koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sundu. Tasarımlarıyla her zaman modaya yön veren Nisse, sürdürülebilir moda akımıyla çevreye karşı olan duyarlılığını yine ön plana çıkardı.

‘Avrupa Vejeteryan Birliği’ sertifikası bulunan NISSE, yaratıcı teknikleri modayla birleştirdiği koleksiyonda lüks kumaşları kusursuz terzilikle buluşturdu. Her koleksiyonuyla sürdürülebilir geleceğin önemini vurgulayan marka, birinci sınıf materyaller, doğal iplikler, yumuşak yün karışımları, bakımı kolay satenler, vegan deriler, yapay kürkler, organik ve geri dönüştürülebilir kumaşlar göz alıcı silüetlerin bulunduğu kompozisyonlarla kişiye özel bir moda anlayışı sergileyecek.

Geçmiş ile Gelecek Bir Arada
Şehrin dinamiğine akıcı şekilde uyum sağlayacak tasarımların bulunduğu koleksiyonda gündüzden geceye uzanacak sofistike şıklık ön planda yer alıyor.
Lüks kumaşları modern şekillerle birleştirerek konfor dolu bir trend yaratan NISSE bu koleksiyonunda geçmişten ilham alıp geleceğe atıfta bulunuyor. Koleksiyonda öne çıkan dış giyimler, takımlar, elbiseler kültürlere ve yaşanmışlıklara dokunarak Nisse kadınları üzerinde hayat bulacak.

İlgili Makaleler