Tarzınızı Telefonunuzla Yansıtın

Renk kullanımları, tarzınızı yansıtmanın en etkili yollarından biridir. Gerek giyim tarzınız gerekse aksesuar seçimleriniz, kendinizi ifade etmenin iyi bir yolu olabilir. Üstelik kullandığınız her bir ürün çevrenizdeki kişilere hakkınızda fikirler de verir. Xiaomi’nin yenilikçi tasarımları bu doğrultuda fark yaratmanız için iyi bir seçenek olabilir.

Modaya uygun renk opsiyonlarına sahip Xiaomi 12 Lite; 173 g ağırlığı, 7,29 mm1 inceliği ve zarif tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. Üstelik; açık yeşil, açık pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeceğiyle satışa sunulan Xiaomi 12 Lite, arka kameralarına yerleştirilen üç metal halka ile estetik bir görünüme de kavuşturulmuş.

 

Stüdyo düzeyinde fotoğraflara sahip olun

Stilinizi yansıtmanızın özgün yolu Xiaomi 12 Lite, sahip olduğu 108MP ana kamerası, 8MP ultra geniş açılı kamerası ve 2MP makro kamerasıyla muhteşem çekimler yapmanıza da olanak tanır. Görüntü kalitesine ek, göz takibi odağı ve hareket yakalama gibi etkileyici özellikleri bulunan 12 Lite ile siz de stüdyo düzeyinde fotoğraflara sahip olacaksınız. Üstelik GD2 sensörü, HDR Selfie portre modu ve otomatik odaklama özelliklerine sahip 32MP ön kamerası, doğal güzelliğinizi her koşulda olağanüstü ayrıntılarla yakalıyor. Xiaomi Selfie Glow özelliği ile tamamlanan bu kamera, muhteşem selfiler için vazgeçilmeziniz olacak.


Turbo şarj özelliği ile gücünüz hiç bitmesin

Xiaomi 12 Lite, Snapdragon® 778G işlemci ile desteklenen 5G performansıyla çığır açarken, çok katmanlı soğutma sistemi ve verimli ısı dağıtımı sayesinde sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 4300 mAh pili tam gün kesintisiz kullanımı kolayca desteklerken, 67W turbo şarjı sayesinde 13 dakikada pilin %50’sine kadar güç sağlıyor. Üstelik AdaptiveCharge ile pil ömrünü korumak adına akıllı çözümler sunuyor. Bu yeni nesil sistem, öncelikle günlük şarj etme davranışlarınızı öğrenir. Böylece gece telefonunuzu şarja taksanız dahi şarj olması siz uyurken %80’de duraklar ve siz uyanmadan önce tamamen şarj olur. Bu sayede Xiaomi 12 Lite kullanıcıları için pil sorunları da tamamen geçmişte kalmış olur.

Sinematik etki

Xiaomi 12 Lite, 6.55” AMOLED ekrana ek, birinci sınıf bir görüntüleme deneyimi sunan HDR10+ ve Dolby Vision® özelliklerine sahip. Üstelik görüntü kalitesiyle birlikte sürükleyici bir ses deneyimini de amaçlayan Xiaomi; çift stereo hoparlörü ve Dolby Atmos® ses teknolojisini bir araya getirdiği 12 Lite modeliyle her an her yerde sinematik etkiyi hissetmenize olanak tanıyor.

Sürükleyici bir deneyim

68 milyar renk gösterebilen TrueColor ekran, fotoğraflarınızdaki renkleri gerçek tonlarıyla keşfetmenizi sağlar. Ayrıca daha akıcı bir deneyim için 120 Hz’e kadar ekran yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızına da sahip. Sunlight modu 3.0, Okuma modu 3.0 ve True Display dahil tüm gün göz sağlığınızı koruyan özelliklere sahip 12 Lite, göz sağlığınızı da önemser. Böylece sosyal medyada gezinirken sağlığınız için endişelenmeyecek ve daha fazla keyifli alacaksınız.

İlgili Makaleler