Tasarım ve Yükses Ses Kalitesinin Buluşma Noktası: KEF

Hem Dekoratif Hem Teknolojik: KEF LSX
Ünlü tasarımcı Michael Young tarafından tasarlanan KEF LSX hoparlörler, İskandinav kumaşından imal edilmiş 5 farklı renk seçeneğiyle dekoratif bir görünüm sergiliyor. Sadece müziğe odaklanmanızı sağlayan ve müzik keyfini, gerçeklik hissi yaratan çevresel ses yapısı ile sunan kompakt dizaynlı kablosuz KEF LSX hoparlörler, müzik tutkunlarını eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olan KEF, Türkiye’de ilk defa satışa sunulan ve gerçeğe en yakın ses deneyimi sunan LSX kablosuz hoparlörleriyle ezberleri bozmaya hazır.
Tasarım ve teknik özellikleriyle öne çıkan KEF LSX kablosuz hoparlör, yüksek ses performansı ve dekoratif görünümü ile yaşam alanlarının tamamlayıcısı olacak. Bircom, dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olan KEF’in Türkiye’de ilk defa satışa sunulan LSX kablosuz hoparlörleriyle mükemmel sese ulaşmak isteyenleri bugüne kadar deneyimlemedikleri bir müzik yolculuğuna çıkarmaya hazır.

KEF LSX kablosuz hoparlör, hem kalitesi hem de eşsiz tasarımıyla dikkat çekiyor. Mükemmel netlikte ses kalitesi ve geniş ses sahnesiyle gerçeğe en yakın ses tecrübesi yaşatan KEF LSX,İskandinav kumaşından imal edilmiş 5 farklı renk seçeneğiyle de dekoratif bir görünüm sergiliyor. İki hoparlörü bağlamak için bir kabloya ve harici bir amplifikatöre ihtiyaç duymadan hoparlörleri istediğiniz her yere konumlandırabilir ve dekoratif görünümden ödün vermeden en iyi ses kalitesini elde edebilirsiniz.

Kompakt Tasarım, Gerçeğe En Yakın Ses Deneyimi
Müthiş ses kalitesiyle kompakt bir tasarımı birlikte sunan için LSX, minimal şıklığın başyapıtını yaratan ünlü tasarımcı Michael Young tarafından tasarlandı. KEF’in patentli Uni-Q teknolojisi sayesinde, dinlenen yerden bağımsız olarak odanın tamamına üç boyutlu bir çevresel sahne yerleştiren LSX, gerçeğe en yakın ses deneyimi sunuyor. Tweeter ve midwoofer’ın gövdenin tam ortasına yerleştirilmesiyle stereo ses imajının ve ses sahnesinin iyileştirilmesini sağlayan KEF LSX, bu tasarımıyla hem müziğin daha net duyulmasını hem de daha geniş dinleme alanı oluşmasını sağlıyor. Aynı zamanda tüm ev eğlence ihtiyaçlarına cevap veren KEF LSX, müzik yayın platformlarına (Spotify, Tidal) ve TV’lere de uyumludur. Çoklu oda sistemleri kullanımını destekleyen LSX, kaliteli müziğin keyfini çıkartmanızı sağlar.

Ödüllü Hoparlör KEF LSX
1961’de sadece akustik kalitede ürünler geliştirmek amacıyla kurulan İngiltere merkezli Kent Engineering & Foundry (KEF), 50 yılı aşkın süredir dünyanın her yerindeki gerçek müzik tutkunları için yüksek performanslı ürünler tasarlamaya devam ediyor.2018’de Fransız Diapason Dergisi tarafından Diapason d’Or’la ödüllendirilen KEF LSX, aynı zamanda dünyanın en önemli teknoloji yayınlarının başında gelen “What- Hi-Fi?” tarafından da beş yıldıza layık görüldü.

Hifimyfi, Ziyaretçileri Unutulmaz Bir Yolculuğa Çıkarıyor
Hi-Fi kalitesindeki ürünleri, ulaşılabilir fiyatlarla sunan Bircom, KEF LSX modeliyle High-End kalitesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olunabileceğinin altını çiziyor. KEF, Bluesound, NAD, Oehlbach ve alanında lider markaların ürünlerine Bircom’un Kanyon’daki deneyim mağazasından ulaşılabiliyor.
Ziyaretçilerine sunduğu mobil ses çözümlerine ek olarak hoparlör ve pikap çözümleri ile de evde müzik dinleme deneyimini en iyi şekilde geliştirmek isteyen Hifimyfi mağazası, High-End ürünlerin yer aldığı özel bir odada, farklı bir ağırlama ve deneyim sunuyor.
 

İlgili Makaleler