Taylor Hill ile İlk Buluşmaya Hazırlanıyoruz

Lancome Beauty güzellik elçisi, Ralph Lauran Fragrance marka yüzü ve bir Victoria’s Secret meleği, henüz 23 yaşında olmasına rağmen Taylor Hill briçok başarıya imza atıyor. 
Uyumayı çok sevdiğini her fırsatta dile getiren model ilk buluşma öncesinde tüm kızlara iyice dinlemiş olmalarını öneriyor. “Göz altı morlukları, yorgunluk ışıltınızı tehdit edebilir o yüzden ilk buluşmadan önce mutlaka gereken uykunu aldığınızdan ve sıvı tüketiminizin yeterli olduğundan emin olun.” 

“Makyaj aynasının önünde saatler harcamanıza gerek yok, ilk buluşma makyajımda öncelikle cildimi iyice nemlendiriyorum. Kanvas ne kadar iyi olursa üzerine çizeceğiniz resim kendisini o kadar belli eder, işte bu yüzden ağır makyaj yapmayacağım halde mutlaka bir makyaz bazı kullanıyorum. Terihim silikon ve paraben içermeyen ürünlerden yana oluyor.” 

“Hazırlanırken yaban mersini, böğürtlen gibi atıştırmalıklar yiyorum, kahve içiyorum. Bu bana kendimi iyi hissettiriyor.” 

“Gideceğimiz yere göre kombinimi belirliyorum eğer gündüz buluşmasıysa basic bir görünüm tercih ediyorum; kot, tişört ve moduma göre stiletto. Eğer akşam buluşacaksak elbise giymeyi tercih ediyorum ancak çok şaşalı ve göze batan parçalardan hoşlanmıyorum. Makyajımı kıyafetimle orantılı yapıyorum ancak akşam buluşmalarında kırmızı ruj vazgeçilmezim. Makyaj haricinde parfüme de çok önem veriyorum, romantik ama boğmayan pudralı kokular tercih ediyorum.”

İlgili Makaleler