The Kardashians 2. Sezon Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Kardashian Ailesi’nin Nisan ayında yayına giren ve 10 bölümlük ilk sezonuyla Amerika televizyon tarihinin prömiyeri en çok izlenen programı olarak rekora imza atan şovu The Kardashians, düşündüğümüzden çok daha kısa bir sürede 2. sezonuyla ekranlara geri dönüyor!

The Kardashians ilk sezonunda Tristan Thompson tarafından yeniden ihanete uğradığını öğrenen Khloe’nin bu durumla başa çıkışına, Kylie Jenner’ın oğlunun gelişine hazırlanmasına, Kourtney ve Travis Barker çiftinin düğün hazırlıklarına ve Kim ile Pete Davidson’ın yüksek libidolu ilişkilerine tanıklık ettik. 

2022 yılında yayınlanması beklenen The Kardashians 2. sezonunda bizleri neler bekliyor? 

Bu soruya cevap olarak kolaylıkla “Ne beklemiyor ki?” diyebiliriz! 11 Temmuz’da yayınlanan fragmanının verdiği ipuçlara göre ikinci sezon, Kim’in ortalığı ayağa kaldıran Met Gala elbisesinden Blac Chyna’nın Kardashian’lara açtığı 100 milyon dolarlık davaya kadar birçok konuyu ele alıyor. 

Kylie Jenner’ın hamileliğinin son günleri, Kim’in Pete ile ilişkileri konusunda ilk kez konuşması, Khloe’nin aşka olan inancını kaybetmemesi ve Kris’in bilinmeyen sağlık problemleriyle başa çıkması fragmandan göze çarpan anlardan bazıları.

Pete Davidson 2. sezonda olacak mı?

Kim ve Pete hayranlarına müjdeyi verelim!  İlk sezonda yalnızca Kim’le telefonda ve görüntülü konuşmaları esnasında sesini duyduğumuz Pete Davidson’ı ikinci sezonda ilk kez şovda göreceğiz.
Yayınlanan fragmanın son sahnesinde “Bebeğim, benimle hızlıca bir duş yapmak ister misin?” diye soran Kim ve bunun üzerine neşeyle elindeki eşyaları atarak onu arkasından takip eden Pete’i görüyoruz. 

The Kardashians 2. sezonun yayın tarihi kesinleşti mi?

Evet! Sevilen şov, 22 Eylül 2022’de ikinci sezonuyla prömiyerini yapacak.

 

 

 

 

İlgili Makaleler