The NewLab Serum – Uzman İçeriklerle Cilt İyileştirme Devrimi

The NewLab’ın uzman serumları hızlı gençleşmenin de anahtarları…

 

Zengin içerikleriyle THE NEWLAB VİTAMİN C SERUM, cildi içindeki stabilize C vitamini ile aydınlatırken, NİACİNAMİDE ARBUTİN SERUM, seramid üretimin teşvik eden bir antioksidan görevi görerek cilde yenilenmiş, aydınlık bir görünüm kazandırıyor. 

Baharla birlikte yüzünü göstermeye başlayan güneşin verdiği mutluluk tartışılmaz. Buna karşın UV ışınlarının cildimize zararlı etkilerini de inkar edemeyiz. Tam da bu günlerde cildin bu ihtiyaçlarına yönelik iki farklı serum ve önemli içerik karşımıza çıkıyor: Antioksidan etkisi ve zararlı UV ışınlarına karşı oluşturduğu koruyucu kalkanla C vitamini ve cilt antioksidanı görevi gören Niacinamide Arbutin…

THE NEWLAB serisinin etkili serumları Stabilised Vitamin C 10% Aydınlatıcı Yüz Serumu ve Lekeli Ciltler İçin Aydınlatıcı Yüz Serumu Niacinamide 5% + Alpha Arbutin 2%, cildi aydınlatıcı ve sıkılaştırıcı etkileriyle serbest radikalleri nötralize ederken, bir yandan da cildin doğal bariyerini iyileştirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı oluyor.

 

THE NEWLAB serisinin iki farklı serumu, iddialı formülasyonları ve yüksek performansları sayesinde ciltte bütüncül bir bakım gerçekleştirerek yenilenmiş aydınlık bir görünümün müjdesini veriyor.

 

•          THE NEWLAB VİTAMİN C 10 SERUM, formülündeki stabilize edilmiş C vitamini sayesinde serbest radikalleri nötralize ederek cildin doğal bariyerini iyileştirmeye ve yaşlanmanın gözle görülür belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Sabahları ve akşamları nemlendiriciden önce uygulanacak birkaç damla serum, cildi gece ve gündüz gençliğine kavuşturmak ve aydınlatmak için çalışır.

 

•          THE NEWLAB NİACİNAMİDE SERUM, cilt için antioksidan bakımından zengin güç merkezlerinden biri kabul edilir. Sebum üretimini dengelemeye ve gözenekleri gözle görülür şekilde iyileştirmeye yardımcı olur. Bu da onu tüm cilt tipleri için harika bir bileşen haline getirir. Ayrıca, Niacinamide sağlıklı bir lipit bariyeri ve transepidermal su kaybının önlenmesi için çok önemli olan “seramid” üretimini teşvik eder. Niacinamide, B3 Vitamininin suda çözünebilen bir formudur, yani vücutta depolanmaz ve yenilenmesi önemlidir. Ciltte her an meydana gelebilen serbest radikal hasarını sınırlayarak bir antioksidan gibi davranır ve en önemlisi hidrasyonu artırır.

 

 

 

İlgili Makaleler