The North Face ile Hiç Olmadığı Kadar Konforlu Spor Yapın

Spor yapmanın fiziksel ve ruhsal olarak size iyi geldiğiniz eminiz keşfetmişsinizdir. Özellikle son zamanlarda içinde bulunduğumuz koşullar göz önünde bulundurulduğunda günlük hayatınızda rutin olarak yaptığınız fiziksel aktiviteler size kendinizi daha iyi hissettirirken sağlığınızı da korumaya yardımcı oluyor. 

The North Face tüm sporseverlere konforlarından ödün vermemeleri için yenilikçi karbon fiber taban tasarımına sahip VECTIV™ koleksiyonunu sunuyor. Bu sistem ağırlığınızı azaltmak ve hareket anında enerjinizi en üst düzeye çıkarmak için özel olarak tasarlanan sekiz koşu ve yürüyüş ayakkabısında hayat buluyor. 

VECTIV™ Nedir? 
İnanılmaz derecede hafif, rahat ve koruyucu ön kısmın altına konumlandırılan VECTIV™, taban, 3D VECTIV™ plakası, ince ayarlanmış bir VECTIV™ kavisli orta taban ve SurfaceCTRL alt tabandan oluşan bir tasarım. Bu benzersiz yapı, enerji verimliliğinden ödün vermeden üstün denge, kavrama ve şok emilimi sağlıyor.

Araştırma ve geliştirmeye yapılan iki yıllık yoğun yatırımın, 6.000 milden fazla testin ve kanıtlanmış saha başarılarının ardından The North Face, teknik, dağlık alanlarda koşu ve yürüyüş ihtiyaçlarına göre ayarlanmış bu devrim niteliğindeki koleksiyonu ile gurur duyuyor. Üçüncü partiler tarafından yapılan araştırmalara göre, Flight VECTIV™ darbeyi yüzde 10 azaltarak koşucuların daha rahat bir şekilde koşmasınıza imkan sağlıyor. Bu inovasyon The North Face’in sürekli olarak yeniliğin sınırlarını zorlama taahhüdünün de bir parçası.

Gerçek Koşuculardan İlham Alın
The North Face’in koşucusu Kaytlyn Gerbin, “Flight VECTIV hızlı, hafif ve duyarlı. Plaka, ayakkabılara duyarlı ve yüksek performans getiriyor ve aerodinamik üst kısım, ayakkabının ayaklara uyumunu arttırırken, hafifliğini de koruyor. Kuzeybatı Pasifik’teki 93 millik Wonderland Trail’den 80 millik Transgrancanaria parkuruna kadar, beni desteklemesi için bu ayakkabılara güvendim” diyerek tarif ediyor bu eşsiz deneyimi.

The North Face koşucusu Pau Capell bu deneyimden, “Flight VECTIV hızla en sevdiğim yarış ayakkabım haline geldi. Hızlı hissettirirken aynı zamanda inişlerde gerçek bir denge ve kavrama sağlıyor. Bunlar gerçekten büyük fark yaratan özellikler,” diye bahsediyor. 

VECTIV™‘in ön çalışmalarından bu yana, The North Face ekibinden 14 sporcu dünya çapında 17 rekor kırdı. Bu rekorlara şunlar dahil: Kaytlyn Gerbin’in Wonderland Patikasında 18 saat, 41 dakika, 54 saniye; Coree Woltering’in Buz Devri Patikasında 21 gün, 13 saat ve 35 dakika; ve Pau Capell’in 21:17:18’lik solo UTMB girişimi.

The North Face, serinin en premium modeli olan Flight VECTIV™ ile başlayarak 1.249 TL ile 2.449 TL arasında değişen fiyatlandırmalarla koşu ve yürüyüş için sekiz temel modelini Şubat 2021’de online olarak ve mağazalarda satışa sunuldu.

Koleksiyonu daha detaylı keşfetmek ve bu eşsiz tasarıma sahip konforlu yeni spor arkadaşlarınızla tanışmak için thenorthface.com.tr adresine göz atmayı unutmayın. 

 

İlgili Makaleler