The North Face ile Macera Dolu ve Konforlu Kayak Tatili

The North Face’in sıcaklık, konfor ve korumayı bir arada sunan ürünleriyle
 kayak tatilinde zorlu hava koşulları sizi durdurmasın!

The North Face kayak tatilinde üst düzey koruma ve konfora sahip giyim ve aksesuar ürünleri ile soğuk hava koşullarına karşı hep yanınızda. Daima anı yakalayan stiliyle maceralarınızda The North Face size eşlik ediyor. Çok amaçlı kullanılan ürünler ile hem dağda kış sporları yaparken hem şehir yaşamında yeni maceralara atılırken, konforunuzdan ödün vermeden görünümünüzü bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Erkekler için özel tasarlanan Summit Series™ koleksiyonuna ait Kapüşonlu Kaz Tüyü Mont, benzersiz izolasyon özelliği sunar ve ıslakken hacmini korur. Üst düzey nefes alabilirlik ve zorlu hava şartlarına dayanıklı yapısıyla turuncu ve mavi renk seçeneğinden oluşan bu mont, macera tutkunları için tasarlandı. Erkekler için hazırlanan Retro Himalayan Mont ise düz siyah ve mercan-siyah renk seçenekleriyle heritage görünümü üstün performansla bir araya getirdi. Üç katmanlı shell nefes alan-su geçirmez koruma sağlarken, kaz tüyü izolasyonlu yapısıyla ise kayak tatilindeki tüm keşiflerinizde değişen zorlu hava koşullarına karşı koruma sağlıyor.

 

Kadınlar için özel tasarlanan L6 Cloud Kaz Tüyü Parka kayak tatili için en iyi korumayı sunuyor. Ekstra hacim ve ağırlık yaratmadan benzersiz sıcaklık sağlayan L6 Cloud Kaz Tüyü Parka yüksek rakımlarda ihtiyacınız olan konforu sağlıyor. Su Geçirmez Fanorak ise sarı, siyah ve lacivert-mavi renk seçenekleriyle yağmurlu havalarda sizi kuru tutmak için tasarlandı. Son derece kullanışlı Fanorak, daha rahat bir kullanım yaratmak adına, bol kesim ve sadeleştirilmiş kesim hatlarıyla güncellendi.  İşlevsel ve konforlu bir diğer ürün olan 100 Glacier Tam Boy Fermuarlı Polar gül kurusu, mor, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sıcak tutan ve tüylenme yapmayan mikro polardan üretildi. Aynı zamanda fermuar bağlantılı olan tüm The North Face ürünleri ile uyumlu, hava koşulları daha fazla koruma gerektirdiğinde ekstra katmanın kolayca eklenebilmesini sağlayan tasarımıyla macera tutkunlarına kolaylık sağlıyor.

 

Metro Ex Bere ile yumuşak yapısı sizi sıcak tutarken tarzınızdan ödün vermeyin. Sarı ve bordo renk seçeneğiyle zamansız bir klasik, kış döneminde en çok kullanacağınız aksesuar olmaya aday. Base Camp Duffel ise, farklı boy ve renk seçenekleriyle herkesin ihtiyacına göre bulabileceği, The North Face’in ikonikleşmiş stili ile kayak tatilinizde tüm ihtiyaçlarınızı bir çantaya toplama şansı sunuyor.

Kapüşonlu Kaz Tüyü Mont, Retro Himalayan Mont, L6 Cloud Kaz Tüyü Parka, Su Geçirmez Fanorak, 100 Glacier Tam Boy Fermuarlı Polar, Metro Ex Bere, Base Camp Duffel ve diğer The North Face modellerini keşfetmek için en yakın The North Face mağazasını ya da www.thenorthface.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz

İlgili Makaleler