The North Face: Thermoball Eco

Maceraya atılmaktan ödün vermeyen, ödüllü sentetik izolasyon materyal kullanılarak tasarlanan ThermoBall Eco mont, hafif ve paketlenebilir bir buluştur. ThermoBall Eco, soğuk noktaları azaltarak yalıtımı en üst düzeye çıkaran yeni bir yapıya sahiptir.
 
Güncellenen yeni tasarım hem iç hem dış katmanlarında %100 geri dönüştürülmüş kumaşlar (geri dönüştürülmüş polyester yüzey ve geri dönüştürülmüş yalıtım materyalleri) kullanılarak üretiliyor ve bu sayede soğuk havalardan korurken, aynı zamanda gezegenimiz için de koruma sağlıyor.

 

Her bir ThermoBall Eco tasarımı, Primaloft ile sentetik izolasyon olarak geliştirilen bir materyalden üretiliyor. Bu özelliği ile montlar, sıcaklık ve hareketliliğin mükemmel dengesini sunuyor.
 
Parlak turuncu ve klasik siyah gibi yeni renk çeşitlerine sahip yeni ThermoBall Eco koleksiyonu, macera giyimi söz konusu olduğunda aslında önemli olanın iç donanım olduğunu göstermeyi amaçlıyor.
 
Koleksiyon, The North Face web sitesinde ve The North Face mağazalarında satışa sunuluyor. Daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilir veya gelişmelerden haberdar olmak için bizi Instagram ve Facebook’ta @thenorthface adreslerinden takip edebilirsiniz.
 

İlgili Makaleler