Titanic Mardan Palace’da Eylül Keyfi

Kristal rengi denizin ipeksi kumlu plaj ile bütünleştiği özel güneşlenme alanları ile Titanic Mardan Palace huzurlu ve dingin tatilin adresi olurken size görkemli bir sarayın gerçek lüks ve ihtişamını yaşatıyor. Dünya mutfaklarından geleneksel Türk Mutfağına uzanan ödüllü şeflerin hazırladığı lezzetler, dünyaca ünlü show’lar, özel performanslar, her biri ayrı konseptte gece kulübü ve barlarla kesintisiz bir eğlence programı Titanic Mardan Palace’ta Akdeniz gecelerini renklendiriyor.
 
Lüks, ayrıcalıklı hizmet ve Türk misafirperverliğinin mükemmel kombinasyonu Titanic Mardan Palace’ta birleşiyor ve seçkin deneyime dönüşüyor.

 
İhtişamlı dekorasyonları ve ayrıcalıklı hizmetler sunan özel oda kategorileri farklı tatil beklentilerine cevap veriyor.

 

Doğrudan havuza erişimi olan Pool Dublex odalarda daha fazla özel alan aileler için daha rahat bir tatil imkanı yaratıyor. Palmiye ağaçları arasında keyifli bir bahçe manzarası ve özel yüzme havuzu ile Lake House izole bir göl evi deneyimi yaşatıyor. Göz alıcı dekorasyonu, şık mimari detayları, ferah yaşam alanları, özel jakuzi bulunan terası ile Presidential Suite ise misafirlerine seçkin hizmetler sunuyor.
 
Dünyanın en etkileyici şehirlerinden İstanbul’u dört farklı mimari ile anlatan, Türk ve Avrupa kültüründen ışıltılı bir koleksiyona sahip müzeyi andıran Titanic Mardan Palace’ın mimarisi her detayıyla zerafeti yansıtıyor. Tasarım dehası Leonardo Da Vinci’nin ilk köprüsü, Galata Köprüsü, Kız Kulesi, Kuleli Lisesi ve Dolmabahçe gibi etkileyici yapılara ev sahipliği yapıyor. Ana havuzun ortasında yer alan Kız Kulesi’nin gerçek boyuttaki replikası misafirlere eşsiz bir manzara sunuyor. Her katında farklı bir restoran bulunan kulenin en üst katındaki Roof Bar ise etkileyici bir gün batımı manzarasına sahip. 
 
Sahilde kum ve çim alanın merkezine konumlandırılan ve dünyaca ünlü beach clublardan esinlenerek dizayn edilen Mykonos Beach Club, özel konseptlerle yorumlanan tematik partilerle günün ilk ışıklarına kadar eğlence severleri bekliyor. Mykonos Beach barda sunuluna enfes kokteyller imza niteliğinde. Cats Cup, Famous Tiki, Bird Beard, Warm Bodies gibi efsanevi kokteyller hem sunumları hem tatları ile içinizi serinletecek.
 

MASALSI DÜĞÜNLER VE DAVETLER 
 

İster yıldızların altında büyüleyici yeşil bahçelerde, ister ılık Akdeniz esintisini hissedeceğiniz deniz kıyısında veya görkemli bir balo salonunda, masalsı ortamı bütünleyen tüm detaylar ile unutulmaz düğünler Titanic Mardan Palace’ta yaşanır. Gösterişli masalar, kristal avizeler, altın varaklar, gümüş şamdanlar, dünyanın önde gelen markalarına ait kuver ve aksesuarlar ile Titanic Mardan Palace, saray havasını tamamlayan masalın en önemli parçalarını bir araya getiriyor.
 
Romantik anlar yaratacak büyüleyici saray atmosferinde balayı çiftlerini ise özel ayrıcalıklar bekliyor. Kusursuz hizmet kalitesi, Titanic Hotels’in tescilli lezzetleri ile misafirlerinin damak zevkini taçlandıran özel restoranları, Uzakdoğu’nun gizemini Akdeniz’e taşıyan SPA uygulamaları ve muhteşem bir deniz keyfi ile balayınızı unutamayacağınız anılarla dolduruyor.

İlgili Makaleler