Tommy Hilfiger ve Lewis Hamilton Milano’da!

Tommy Hilfiger tarafından yapılan açıklamada Tommy Hilfiger ve beş kez FIA Formula OneTM Dünya Pilotlar Şampiyonu Lewis Hamilton’un Sonbahar 2019 TommyXLewis ortak koleksiyonunu bir geceye özel TOMMYNOW TommyXLewis deneyimsel etkinliğinde tanıttığı duyuruldu. Milano Moda Haftası öncesinde 16 Eylül’de Società del Giardino’da düzenlenen etkinlik, Lewis’in ileri görüşlü sokak modası stili ile Tommy Hilfiger’ın Amerikan tarzını buluşturan ve iki yaratıcı gücü bir araya getiren bir kutlama niteliğinde gerçekleşti. Çeşitlilik içeren bir model kadrosu, geri planında sonsuzluk aynaları bulunan farklı seviyelerdeki platformlarda dinamik bir sunumlar stillere hayat verdi. Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonu, 65’ten fazla ülkede, tommy.com, dünya çapındaki seçili TOMMY HILFIGER mağazaları ve toptan satış ortakları ile sosyal medya dahil anında alışveriş yapılabilir kanallardan oluşan bir ekosistemde satışa sunuluyor.

Tommy Hilfiger şunları söyledi: “Milano’nun tarihi mimarisi ile şehrin genç ve dinamik enerjisinin harmanlanması, bu sezon Lewis’le ortak tasarladığımız koleksiyonun ruhunu tam anlamıyla yakalıyor. Koleksiyonun aldığı inanılmaz olumlu tepkiler, beklentilerimizi aşmaya devam ediyor. Hayranlarımızın tasarımlarımız aracılığıyla bireyselliklerini ifade etmelerini görmek çok hoşuma gidiyor.”
Lewis Hamilton da şöyle konuştu: “Bu sezon, Tommy’nin klasik Amerikan spor giyim DNA’sı ile benim modern sokak giyim stilim gibi iki farklı dünyanın çarpışması vurgulanıyor. Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonu ikimizin yaratıcı bakış açılarını gerçek anlamda harmanlıyor. Yine heyecanlandıran ve ilham veren bir maceranın sonunda ortaya çıkanları Milano’da böyle muhteşem bir gecede tanıtmak gerçeküstü bir histi. Bizi sürekli destekleyen tüm hayranlara teşekkür ediyor, koleksiyona katacakları kendi stil dokunuşları görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”

Milano’nun ikonik Duomo katedralinin yakınında bulunan ve 1700’lerin sonunda inşa edilen tarihi mekan Società del Giardino’daki etkinliğe Tommy Hilfiger ile Lewis Hamilton’nın yanı sıra influencer’lar ve VIP konuklar dahil 500’den fazla davetli katıldı. Konuklar girişte binanın tarihi mimarisiyle kontrast yaratan floresan ışıklı, modern ve antik fontlu “TOMMYNOW” enstalasyonu ile karşılandı. Neoklasik avluya geçildiğinde modern bir bina iskelesi markanın imza renkleri kırmızı, beyaz ve lacivert ile donatılırken LH logosu çevreleyen taş sütunları aydınlatıyordu. İlk salonda tarihi avizelerle zıtlık yaratan neon mavi ve kırmızı ışık oyunlarıyla duvarlara “LH” koleksiyon logosu yansıtıldı. Konuklar, 180 derecelik bir yarım daire şeklinde konumlanan büyük kırmızı ve lacivert aynalı ekranlar içeren Selfie Mirror Room’da siyah ışık altında görülebilen floresan grafiti detaylarla yaratıcılıklarını keşfetti. Tarihi kristal avizelerin altında 360 derecelik bir beşgen şeklinde konumlanan 5,2 metre yüksekliğindeki LED ekranlarda Sonbahar 2019 TommyXLewis kampanyasının gösterildiği Digital Clash Room ise konuklara TommyXLewis dünyasının içindeymiş gibi hissetme fırsatı sundu.
Ses performansçıları, besteciler ve yapımcılardan oluşan MODE-F, koleksiyon sunumundan önce ve sonra özel olarak hazırlanmış setler çaldı. Gecenin kapanışını GRAMMY ve BET ödüllerine aday gösterilen Amerikalı rap müzisyeni, besteci ve yapımcı Pusha T yaptı. Müzisyenin 2018 yılında çıkardığı Daytona albümü Billboard Rap ve Billboard R&B/Hip Hop albüm listelerine bir numaradan girmişti.

Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonu, Lewis’in ileri görüşlü sokak modası stili ile Tommy Hilfiger’ın Amerikan tarzını buluşturuyor ve iki yaratıcı gücü bir araya getiriyor. Terzi işi klasikler ile dış giyimin işlevselliğini çarpıştıran koleksiyonda sokak giyimi stilleri olsun terzi işi siluetler olsun tüm parçalar, sürdürülebilir kumaşlardan üretiliyor ve seyahat detaylarıyla tamamlanıyor. Klasik eşofmanlar balıkçı yaka kazaklarla, polar kumaşlar parlak pamuklularla kombine ediliyor. Sıcak bordo ve nötr tonlar ile abartılı ekose desenler, kırmızı ve lacivert batik boyama efektleriyle kontrastlar yaratıyor. Minimal siyah bir kare tasarıma bürünen “LH” logosu, Amerikalı tasarımcının ikonik bayrağı ile İngiliz yarış pilotunun baş harflerini kutlamaya devam ediyor. Her ortama uyan, rahatlık ve çeşitlilik sunan koleksiyon, her zevke hitap ediyor.

İlgili Makaleler