Tommy Hilfiger’dan Kış Tatiline Özel Seçenekler

Tommy Hilfiger kış tatilinizi renklendireceğiniz, karlı günlerde sıcacık ve şık kalabileceğiniz özel tasarımlar sunuyor. Stilinizi tamamlayabileceğiniz eldiven, şapka, atkı vb. gibi parçalar da tarzından ödün vermek istemeyenlerin duruşuna farklı bir görünüm kazandırıyor.
 

Tommy Hilfiger kadın koleksiyonundaki sıcak tutan Re:Down® kaz tüyü ikonik şişme mont ve yıkanabilir lüks yünlü, yeniden yorumlanan kazaklar gibi stiller öne çıkıyor.
 

Tommy Hilfiger erkek koleksiyonu, TH streç flex malzemeler, Sorona® iplikler ve Re:Down® özellikleri; şişme mont, hafif bomber ceket, kapüşonlu yünlü parka ve kaban gibi zamansız stillerin genelinde kullanılıyor. İkonik Oxford gömlek ve rahat kalıplı chino pantolonlar, dört yönlü streç ve hızlı kuruma gibi özelliklere sahip kumaşların beklenmedik karışımları ile sunuluyor. Sıcak tutan yünlü kazaklarda Fair Isle veya ekose desenler koleksiyona cesur bir yorum getirirken nötr tonlar ile markanın kırmızı, beyaz ve lacivertten oluşan imza renkleri canlı yeşil ve sarı detaylarla zenginleşiyor. Markanın arşivlerinden esinlenen koleksiyon, sıfır yaka kazak gibi stiller altın rengi işlemeli Tommy armalarıyla modernize ediyor.
 

Tommy Jeans koleksiyonda fitilli dokular, trucker ceketlere ve şişme montlara asi bir yorumkazandırırken değerli taşların doygun renklerinde vintage esintili ve bahçıvan pantolonları yeni bir boyuta taşıyor. İkonik TOMMY JEANS bayrağı koleksiyonun genelinde yer alırken, yıldızlar ve çizgiler rahat stillere genç bir görünüm veriyor.

Tommy Hilfiger Çocuk Giyim Koleksiyonu, şişme montlar geri dönüştürülmüş kaz tüyü ile doldurulurken geri dönüştürülmüş polyester yumuşak havlu kumaştan yelekler, suya dirençli dokuma stillerle katmanlı görünümler yaratıyor. Markanın arşivlerini ziyaret eden koleksiyon, kolejli süveteri gibi imza stilleri blok renkler, eğlenceli çizgiler ve bayraklarla modernize ediyor. Nötr tonlar ve markanın imzası olan kırmızı, beyaz ve lacivert renk paleti, canlı sarı ve pastel pembe vurgularla zenginleşiyor.

İlgili Makaleler