Trend Alarmı: Bisikletçi Şortu

Gigi Hadid, her etkinliğe göre nasıl giyineceğini çok iyi biliyor. (Bunun için kusursuz Met Gala görünümlerine ve denim temalı doğum günü partisinde ne giydiğine bakmanız yeterli.) Geçtiğimiz gün New York sokaklarında arkadaşlarıyla bowling oynamaya giderken görüntülenen Gigi, crop top bluzunu mavi Madhappy bisikletçi şortuyla tamamlarken; aksesuar tercihlerini de katmanlı kolyeler, küçük güneş gözlüğü ve Prada’nın çizgi roman baskılı çantasından yana kullanmış.

Atletizm trendinin yükselişe geçtiği geçtiğimiz yıldan itibaren trend parça haline gelen bisiklet şortlar, sokak stilinin de vazgeçilmezi haline geldi. Eskiden spor salonlarında rastladığımız bu şortları, günümüzde yıldızlar bluzlarla ya da şık sweatshirt’lerle kombinlemeyi tercih ediyor.

Emily Ratajkowski, yeni köpeğini New York sokaklarında dolaştırmaya çıkarırken bisiklet yaka sweatshirt’ünü Aimé Leon Dore bisikletçi şortuyla kombinlemiş.

Crop top bluzlar, bisikletçi şortunun tek tamamlayıcısı değil. Bella Hadid, mavi süveteri ve siyah kalın saç bandıyla görüntülenmiş.

Moda dünyasında çoktan rüştünü ispatlayan bisikletçi şortları ile iddialı bir şıklık yakalayacağımız kesin.

Hazırlayan: Yasin Buğra LEVENT

 

İlgili Makaleler