Twist 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile Yüksek Dinamizme Merhaba

Twist 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu dinamizmi yüksek, eğlenceli ve modern görünümüyle hayata karışmaya hazır!

#sokağınözgürruhu’nu şehrin yüksek enerjisine yansıtan Twist 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu özgün tasarımları ve dikkat çekici formlarıyla alışılmışın dışına çıkarak sınırları tekrar zorluyor. Yeniliğin ve gelişimin ışığında sürekli değişen ve şehrin dinamik ruhunu takip eden Twist koleksiyonu, bu sezon da Twister’lar için, sportif silüetlerin ön planda olduğu modern ve net duruşun sembolü niteliğinde.

Twist 2022-23 Sonbahar/Kış sezonu renkli örgü detaylı trençkotlar, jean ve bomber ceketlerin birleşimiyle asi tavrın renkli versiyonlarıyla sıra dışı birer alternatif sunuyor. Kış sezonunu etkisi altına alan katmanlı görünümlerin oluşturduğu ürünler ise sezonun en işlevsel ve göze çarpan parçaları ile Twister’ların cool tavrını sokaklara yansıtmaya başladı. Sıcaklığı yükselten puffer montlar, konforlu ve sportif bir imaj çizerek önceliği rahatlık olan Twister’ların radarında! Metalik aksesuarlar ile zenginleştirilmiş gömlekler, deri etek ve ceketler kendi stil çizgisini yaratan Twister’lar için en güncel görünümlerden… Cesur renk ve desenlerin bir arada kullanıldığı tasarımlar, eğlenceli ve spor parçalardan oluşan hoodie üzerine şişme yeleğin birleşimi ile de bir araya gelerek sokak stiline yeni bir boyut katıyor.

Twist’in genç ve özgür ruhunu yansıtan oversize formların aksine iddialı tercihler yapmak isteyen Twister’lar için ise transparan bluzlar, enerjiyi temsil eden floral detaylı elbiseler şık bir tarz yaratıyor. Floral nakışlı blazer ceketler, konfor alanını işaret eden pantolonlar, parlak taşlı sweatshirt’ler Twister’ların odak noktası. Dikkat çeken grafik formlar, yenilenen Patchwork desenler, yükselen trendlerden kamuflaj ve kazayağı desenlerin kullanıldığı koleksiyon cesur Twister’lar için yeni bir oyun alanı yaratıyor.

Renklerin adeta dans ettiği koleksiyonda şeker pembe, astro yeşil, saks mavisi, Lime rengi, turuncu, haki, kırmızı, liladan mor tonlarına uzanan geniş renk skalası ile soğuk kış günlerine renk katmaya hazır.

Twist aksesuar koleksiyonunda ise sezonun yeni trendlerinden büyük boy çantalara eklenen mini cüzdanlar, metalik zincirler ve charm’lar farklı kullanım seçenekleriyle çok yönlülüğünü gösteriyor. Alışılmışın dışında formlar eşliğinde hayat bulan puffer çantalar, trendlere uyum sağlayan duruşuyla yeni sezonda da varlığını devam ettiriyor. Renkli akrilik taşlar, mat metaller ve derilerle desteklenirken, yeni sezon oyununa güçlü dahil olan zincir kolyeler, sloganlı aksesuarlar, şallar ve şapkalar Twist ruhunun özgün ve cool radarına yeniden giriş yapıyor. Güncel telefon aksesuarları ise renkleriyle ilgi odağı olan zincirli tasarımlar ile buluşarak yeni sezona ayak uydurmaya hazır.

İlgili Makaleler