Üç Etkili Detoks Terapisi Mlx I³Dome Four Seasons Hotel İstanbul’da

Güneşi yaşam kaynağı yapan far-Infrared ısı sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiren, yağ yakımını artırarak kilo kaybına yardımcı olan, metobolizmayı hızlandıran, kas ve ekrem ağrılarını gideren ve kan dolaşımını hızlandıran bu yeni nesil cihazın bir seansı 20 km koşmaya eşdeğer bir terleme sağlıyor. “MLX I3Dome”, The Spa’nın özel cilt bakımı, masaj, hamam ve egzersiz seçenekleri ile birleştiğinde daha da etkili bir sonuç yaratıyor.

 

Misafirlerine, 2.100 m2’lik ferah bir alanda etkileyici bir spa deneyimi sunan The Spa, yeni mevsimde birçok faydayı sunan bir cihazla dikkat çekiyor. FIR-kızılötesi teknolojisini, plazma ve ışıkla birleştiren spa masası Gharieni Üçlü Detoks Terapisi “MLX I³Dome”, 3 ultra etkili detoks terapisini bir arada sunuyor. Gharieni FIR-teknolojisi, MLX iDome aracılığıyla uzun dalga kızılötesi ışınlarla vücudun metabolizmasını ve terlemesini uyarırken, baş kısmındaki ek Plazma ve Işık Terapisi cihazı (PLT) cilt gençleştirme sağlıyor.
The Spa, yeni nesil detoks terapisi uygulayan “MLX I³Dome”a özel mevcut bakım ve masajların da dahil edildiği cazip içerikler hazırladı. Cihazın var olan güçlü etkisini daha da artıran bu paketler “MLX I3Dome + Cilt Bakımı”, “MLX I3Dome + Masaj veya Hamam”, “MLX I3Dome + Egzersiz veya Pilates” seçeneklerinden oluşuyor. The Spa’nın hazırladığı özel paketlerden yararlananlar önce MLX I3Dome terapisini deneyimlerken, terapi sonrası seçtikleri içerikler ile daha mükemmel bir görünüm elde ediliyor.
Güneş enerjisinin yaklaşık %80’i FIR’dan oluşuyor ve bu ışınlar bitkilerin büyümesinden, çocuklarda kemik gelişimini sağlamaya, uyku düzeninden, bağışıklık sistemini güçlendirmeye dek yaşamın en büyük kaynağı arasında yer alıyor.
Bir seansı 40 dakika süren MLX Dome terapisi 20 km koşmaya eşdeğer bir terleme sağlıyor. Yağ yakımını artırarak kilo kaybına yardımcı oluyor. Vücutta bulunan ağır metallerin ve deride bulunan toksinlerin atılmasını sağlıyor. Kas ve eklem ağrılarını gidererek, iyileşmeyi hızlandırıyor. Kan dolaşımını artıran MLX Dome, özellikle hücresel yenilenme yoluyla gençleştirici cilt yararları sağlıyor. Kırışıklıkların görünümünü azaltarak, cildi pürüzsüzleştirerek, sıkılaştırarak ve yenileyerek, ten rengini parlatmaya yardımcı oluyor. Derin rahatlama sağlamanın yanı sıra vücutta bulunan endorfin salınımını teşvik ediyor.
The Spa’nın hazırladığı 3 özel içerikle birleştiğinde cihazın sağladığı etki daha çok artıyor. The Spa’nın uzman terapistleri tarafından yapılan masajla birleştiğinde kan dolaşımını düzene sokarak ekstra rahatlama ve gevşeme sağlıyor. Egzersiz paketi tercih edildiğinde ise uzman eğitmenler eşliğinde hem kardiyo yapılmış oluyor hem de yağ yakımı çok daha etkin hale geliyor.
Türkiye’de sadece Four Seasons Hotel Bosphorus The Spa’da yer alan ve FIR, plazma ve ışık olmak üzere üç terapiyi aynı anda sunan “MLX I³Dome” The Spa’da Four Seasons servis anlayışı ile birleşerek mükemmel bir deneyim vadediyor. 

İlgili Makaleler