Ultralight with Cashmere: Bir kumaş, sonsuz model seçenekleri

Intimissimi sonbahar-kış 2021/22 sezonu için yine ikonik, ince ve yumuşacık bir kumaş ile çalıştı.
Ultralight with Cashmere: ikinci bir ten gibi hissettiren eşsiz bir kumaş. Neredeyse kadife gibi bir dokunuşa sahip olan bu kumaşı Intimissimi birbirinden farklı modeller ile sunuyor.
Intimissimi yeni kampanyası ile ikonik rengi olan siyaha vurgu yapıyor ve en değişik modellerden en minimallerine kadar birçok farklı modeli aynı anda sunuyor. Intimissimi’nin yeni kapsül koleksiyonu her kadının kendi tarzına ve bedenine göre seçebileceği modeller sunuyor.
Koleksiyonun her bir parçası sofistike ve şık tarzından ödün vermiyor. Boyunlu hırkadan, bisiklet ve kayık yakalara, uzun kollulara kadar birçok seçenek sunan Intimissimi modellerin bazılarını dantel ile süslüyor.
Renk seçenekleri ise çarpıcı. Intimissimi tozlu tonlardan, antik pembe, kül yeşili, kot mavisi, koyu kırmızı veya ceviz rengine kadar geniş bir renk paleti sunuyor.
Her kadının gardırobunun vazgeçilmez parçaları arasında yerini almaya hazırlanan bu modelleri ister geniş kesim bir blazer ile, ister dökümlü bir kazak ya da cepli bir kot ile kombinleyebilirsiniz. 4-24 Ekim tarihleri arasında 1 alana 2.si %50 indirimli Intimissimi Ultralight Cashmere koleksiyonu kendini her gün özel hissetmek isteyenler için bire bir! 
 

İlgili Makaleler