Vans ve Rassvet (PACCBET) İlk İş Birlikleri İçin Bir Araya Geldi

Rassvet, 2016 yılında multidisipliner sanatçı Gosha Rubchinskiy ve profesyonel kaykaycı Tolia Titaev önderliğinde birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup kaykaycı tarafından kuruldu. Rusça’da şafak vakti veya gün doğumu anlamına gelen PACCBET kelimesi, yeni nesil Rus kaykay camiasının adeta öncüsü olarak parlayan markayı tamamen yansıtıyor. Rassvet, kurucu ortak Gosha’nın günlük kaykay giyiminin klasiklerini yeniden ele alıp geliştirerek yeni nesil Rus kaykaycıların estetik bakış açılarını, stillerini ve görsel dillerini temsil eden küresel bir etki yaratıyor.

 

Val Bauer, Joseph Biais, Ignat Mazurin, Lilian Fev, Igor Smirnov, Alix Malnati ve Kiril Gurin’in ortak güçlü kültürel değerlere sahip kaykay sporcuları olması, iş birliğini Vans’in parçası olmaktan gurur duyduğu keyifli bir hale getiriyor.

 

Her iki imza renk grubundaki zarif yan yüzey baskıları, Checkerboard desenli iç tabanı, dilde yer alan altın dokuma PACCBET etiketi ile Vans’in yepyeni ayakkabısı Skate Bold’u, PACCBET’in kaykay mirasını ve modaya yön veren yönünü temsil eden altın dikişli ve kabartmalı logosu tamamlıyor.
 
Giyim koleksiyonu için Vans ve Rassvet, 100’de 100 koton oxford dimiden yapılmış, imza sanat eseri baskılı, çift yönlü bir kahraman ceket ve etkileyici bir grafik Vans Off The Wall baskılı tişört ile çıtayı bir üst seviyeye çıkarıyor. Bu premium giyim koleksiyonu, sizi Rusya’dan dünyanın öbür ucuna kadar yolda tutacak ağır hizmet tipi kaykay spor çantasıyla tamamlanıyor.
 
Vans ve Rassvet takımı kaykaycıları, iş birliğini kutlamak için Moskova’da ve Karadeniz kıyılarındaki Novorossiisk’te iki haftalık bir gezi için bir araya geldi. Dünyanın en büyük ülkesinin bu eşsiz video portresi, Rus başkentinin işlek caddeleri ve tatil beldesinin frekansıyla şekillendi. 

İlgili Makaleler