Venüs Burcunuz Aşk Hayatınız ve Kişisel Ekonominizle İlgili Neler Söylüyor?

Romalı aşk, seks ve güzellik tanrıçası Venüs, uzun zamandır kalp meseleleriyle ilişkilendirilmiştir. Astroloji açısından, Venüs gezegeni astrolojik profilinizde önemli bir rol oynar, hem romantik ve platonik yakın ilişkilerinizi, duygusal arzularınızı, öz saygınızı, para ve maddi dünyayla olan ilişkinizi etkiler. Doğduğunuzda Venüs’ün içinde bulunduğu burç özellikle önemlidir. Venüs burcunuzu öğrenin ve size yakın olanlarla nasıl etkileşim kurduğunuzu keşfedin. 

Venüs burcunuzu buradan hesaplayın ve sizin için ne anlama geldiğini öğrenmek için aşağıyı okuyun.

Koç
Venüs burcunda Koç olanlar, kovalamacanın heyecanı için yaşarlar ve ilişkileri kalıcı kılmak için daima çok çalışırlar. Para ise başka bir hikaye. Bu harcama tutumu, mümkün olan en kısa sürede tasarruf etmeye başlayabileceğiniz anlamına gelir. İyi bir günde eğlenceli ve ilgi çekicisiniz. Bedeli ne olursa olsun, kimi ve neyi severseniz, onun için savaşıyorsunuz.

Boğa
Venüs Boğa burcundayken kendi evindedir. Büyüleyici, sadık, flörtöz ve çapkın bireyler yaratır. Romantizm söz konusu olduğunda bazıları size Casanova diyebilir. Siz tıpkı yatırımlarınız ve finansal durumlarınızda olduğu gibi ilişkilerde bağlılığa ve istikrara değer veriyorsunuz. Doğuştan gelen dünyasal enerjinizle birlikte, ekstra duygusal hissetmek için lüks hediyeler (başkalarından ve kendinizden) almak sizin için önemli.

İkizler
İkizler’deki Venüs ile, siz sevdiklerinizle sonsuz sohbet etmekten zevk alan sosyal bir kelebeksiniz. Harika kişilikleri olan insanlardan etkileniyorsunuz. Aslında, sizi güldüren ve sizinle aynı zekayı paylaşan biriyle ilişki kurmak istiyorsunuz. Maddiyata dayalı bir bağınız var ya da yok. Banka hesaplarınız kalbiniz kadar kararsız olabilir.

Yengeç
Romantizm söz konusu olduğunda çok duygusal ve şefkatlisiniz. Asla kimseye sırtınızı dönmezsiniz. Aslında, her zaman arkadaşlarınız veya partnerlerinizle bir arada olmayı seviyorsunuz. Kalbinizi ve cüzdanınızı koruyorsunuz, bu da iyileşene kadar kalbi kırık bir kozanın içinde kalacağınız anlamına geliyor.

Aslan
Venüs burcu Aslan olanlar tutku ve güven yayarlar. İstediğinizi elde etmeye çalışıyorsunuz ve insanları ikna etmekte neredeyse her zaman başarılı oluyorsunuz. Asla önemsiz bir şey yapmazsınız, değer verdiğiniz kişilere büyük sevgi, şefkat ve hayranlık gösterirsiniz. Ancak bu dramatik jestlerle size yakın olanların dikkatini dağıtmamaya dikkat edin.

Başak
Aşk söz konusu olduğunda, kendinizi toplum içinde hareket ettirecek türden değilsiniz. Romantizm söz konusu olduğunda daha pratik ve alçakgönüllüsünüz, bu da başkalarıyla etkileşime girmeden önce zaman ayırmanız anlamına geliyor. Para söz konusu olduğunda, çok önemli şeyler için bütçeyi patlatmaktan hoşlanmazsınız. Paranızı ihtiyacınız olan şeyler için saklamayı tercih edersiniz (veya kalıcı bir tarz ve amaca sahip olursunuz).

Terazi
Bu astrolojik yerleşime aldanmayın! Terazi’de Venüs ile doğanlar bağımsız görünebilir, ancak siz temelde ilişki odaklısınız. Aslında, bir ilişki içindeyken gelişirsiniz. Uyumu koruduğunuz sürece tek bir kişiye bağlı kalmaktan hoşlanırsınız. Aşık olmayı seviyorsunuz. Bir hevesle bir şeyler satın almıyorsunuz, bunun yerine harcama alışkanlıklarınızda bir denge bulmayı seviyorsunuz.

Akrep
Venüs burcu Akrep olanların sıcaklığını her zaman hissedebilirsiniz. Kiminle hemen bağlantı kurmak istediğinizi biliyorsunuz ve bunu çok derin bir seviyede yapıyorsunuz. Aşık olduğunuzda, partnerinize olan sevginiz zamanla artacaktır. Hem başkalarına sahip olmaktan hem de maddi dünyaya ve sahip olduklarınıza uzanan ilişkilerde sahiplenilmekten zevk alırsınız. 

Yay
Venüs Yay burcundayken, aşk söz konusu olduğunda maceracı ve kendinden eminsinizdir. Karşıtları buraya çeker. Hayatın her alanında sizden farklı olanlarla temas kurmaktan zevk alırsınız. İyimser ve idealistsiniz. Kıskanç ya da olumsuz olmayı seçen bir partnerden daha çok nefret ettiğiniz bir şey yok. Para söz konusu olduğunda genellikle yüksek riskler aldığınız için harcamalarınızı kontrol etmeyi öğrenmeniz çok önemlidir.

Oğlak
Romantik bir ilişki yüzünden aklınızı kaybettiğiniz bilinmiyor. Biriyle çıkmayı seviyorsunuz ve onunla iletişim kurmaktan mutlu oluyorsunuz, ancak partneriniz söz konusu olduğunda oldukça seçicisiniz. Duygularınızda ve cüzdanınızda tutumlu, açık sözlü ve ciddi olma eğilimindesiniz. Diğer bir deyişle, son derece sadıksınız ve ilişkilerinizde istikrarlısınız. 

Kova
Her şeyi umursamamayı seviyorsunuz, özellikle de romantizm söz konusu olduğunda. Açık ilişkileri, aşırı tutkulu ilişkilere tercih edersiniz. Sevgide mesafeli ve partnerinizin en yakın arkadaşı olarak biliniyorsunuz, eşsiz ve yeni duygularınızı özgürce ifade ediyorsunuz. Avangart ruhunuz, zeka ve duruşla dolu yaratıcı ortaklara sahip olmanızı sağlar. Para kazanmak söz konusu olduğunda yeni fikirleriniz olduğu da biliniyor.

Balık
Aşkın öldüğünü kim söylüyor? Kesinlikle Venüs burcu Balık olanlar değil. Kolay adapte olabilen hassas kişilersiniz. Aşkınız sınır tanımıyor. Bu, sizin için değerli olanlar için her şeyi yapacağınız, hatta servetinizi paylaşmak için cüzdanlarınızı açacağınız anlamına gelir. Aşk söz konusu olduğunda rüya gibi, umutlu ve sezgisel, masalların sonlarına inanıyorsunuz ve fantezilerinize uymayan hiçbir şeyle meşgul olmuyorsunuz.
 

İlgili Makaleler