Vichy’den Güneşe Karşı Etkili Koruma

Uzun vadeli sağlıklı cilt için dermatologlar ile geliştirilen güneş bakım serisi Capital Soleil ailesinden Çok Yüksek Korumalı Matlaştırıcı Yüz Kremi SPF50+, cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak yaz boyu mükemmel bir görünüm sağlıyor.

Çok Yüksek Korumalı Matlaştırıcı Yüz Kremi SPF50+, parlama kontrolü ve anında mat etki için Yeşil Kil ve Probiyotik Türevi Bifidus Özü ile zenginleştirilmiş geniş spektrumlu UV koruması sağlıyor. Kuru bitiş sağlayan doku ve yağlı his bırakmayan formülüyle 12 saate kadar arınmış bir cilt hissi bırakıyor.

3 etkili parlama karşıtı güneş koruyucu bakım Çok Yüksek Korumalı Matlaştırıcı Yüz Kremi SPF50+ UV ışınlarına karşı koruyor, fazla yağı emiyor ve parlamayı kontrol altına alıyor. Etkinliği bilimsel olarak kanıtlanan ürün, parlama karşıtı etkisiyle -%23 daha az parlama*, kirlenme karşıtı etkisiyle -%21 daha az kirlilik partikülleri yapışmış bir cilt** ve antioksidan etkisiyle -%90 daha az sebum*** sağlıyor. Kullanıcılar tarafından onaylanan**** ürünü deneyenlerin % 92,5’i ürünün hafif ve hoş bir dokuya sahip olduğunu söylüyor. Deneyenlerin %88’i ise ürünün ciltte yağlı ve parlak bir görünüm bırakmadığını belirtiyor.

Yeşil kil ve Probiyotik Türevi Bifidus özü ve Vichy Volkanik Suyu içeren formülüyle Çok Yüksek Korumalı Matlaştırıcı Yüz Kremi SPF50+, karma ve akneye eğilim gösteren ciltlere aradıkları korumayı sunuyor. Suya karşı dayanıklı ürün, geniş spektrum koruması, parlama kontrolü ve anında matlaştırıcı etkiyle öne çıkıyor. Kuru bir dokunuşa sahip Çok Yüksek Korumalı Matlaştırıcı Yüz Kremi SPF50+, hızlı emiliyor, beyaz leke görünümü bırakmıyor. Her iki saatte bir kez uygulayabilirsiniz.

İlgili Makaleler