Victoria Beckham’ın 25 Yıldır Değişmeyen Beslenme Planı

Kişisel stilinde sadelikten yana olan Victoria Beckham, aynı minimalist yaklaşımı beslenme düzeni için de benimseyen isimlerden.  

David Beckham, konuk olduğu bir podcast yayınında eşi Victoria Beckham’ın 25 yıldır her gün aynı yemeği yediğini şu sözlerle anlattı; “Söz konusu yemek ve şarap olduğunda oldukça duygusal oluyorum. Harika bir şey yediğimde bunu herkesin denemesini isterim. Maalesef son 25 yıldır aynı şeyi yiyen biriyle evliyim. Victoria ile tanıştığım günden beri yalnızca ızgara balık ve buğulanmış sebze yiyor. Bu düzeninden çok nadiren uzaklaşır.” 

David Beckham bu sözlerinin ardından Victoria’nın kendi katı beslenme planını bozduğu bir anı paylaştı; “Benim tabağımda olan bir şeyi paylaştığı tek zaman Harper’a hamile olduğu dönemdi ve muhteşemdi. En sevdiğim akşamlarımdan biriydi. Ne yediğini hatırlamıyorum ama o günden beri yemediğine eminim!” 
 

Geçen Kasım ayında, Victoria Beckham da yemeğini telaş içinde yiyenlerden olduğunu itiraf etmişti. Aynı podcast’in konuk olduğu farklı bir bölümünde tabağında yağ ve sos görmekten hoşlanmadığını anlatan Beckham, kendini iyi hissettiren favori kaçamağının üstüne tuz serptiği kızarmış tam buğday ekmeği olduğunu anlatarak seçeneğinin sıkıcı olduğu konusunda hemfikir olduğunu belirtti.

Beckham ailesinin akşam yemeklerini yapan kişi ise David Beckham’dan başkası değilmiş! Yemek yapmaya olan sevgisini “Şarapla birlikte, yemek yapmak en büyük tutkularımdan biri. Yemek yapmaya bayılıyorum.” sözleriyle anlatan Beckham, şöyle devam ediyor: “Geçen gün mutfakta çocuklara yemek yapıyordum ve Victoria ‘Yardım edebilir miyim? Ne yapabilirim’ diye sordu. Ben de ona ‘Otur, bir votka ve tonik al, gevşe ve çocuklarla birlikte vakit geçir.’ dedim. Bunu yapmaktan gerçekten hoşlanıyorum.”

 

 

İlgili Makaleler