Video Konferans Toplantınızdan Önce Bu Üç Adımı Uyguladığınızdan Emin Olun

Birçok insan gibi siz de bugünlerde işlerinizi evden yürütüyorsanız muhtemelen sizin de katılmanız gereken video konferans toplantılarınız oluyordur. Çoğumuz gün içinde evde pijamalarımızla ve makyajsız vakit geçiriyoruz. Fakat bildirim panelimize toplantı hatırlatması düştüğü anda işler değişiyor. 
Endişelenmeyin, bir sonraki video konferans toplantınızda harika görünmeniz için yalnızca beş dakikaya ihtiyacınız var. Banyonuzda öylesine duran malzemelerle bile görünümünüzü anından toparlayabilir ve dolayısıyla mood’unuzu da yükseltebilirsiniz.

Birinci Adım: Cilt 
İlk önce cildinizi mutlu etmelisiniz fakat merak etmeyin burada on maddelik bir cilt bakımından bahsetmeyeceğiz. Yalnızca cildinizin temiz ve neme doymuş olması gerekiyor. Nemlendiriciyi tüm yüzünüze bolca uygulayın, böylece anında daha canlı ve sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olacaksınız. 

İkinci Adım: Makyaj
Hepimiz evdeyiz ve hiçbirimiz evde özellikle de bu belirsiz dönemin ruh halimize olan etkileriyle Bihter Ziyagil gibi dolaşmıyoruz. Bunu herkes biliyor. İşte bu yüzden yok gibi makyaj uygulamasına göz kırpın ve fondöteninizi elinize bile almayın. Kapatıcınızla göz altılarınızı ve varsa yüzünüzde kapatmak istediğiniz noktaları kapatın. Kaşlarınızı yuları doğru tarayın, doldurmak isterseniz size engel olmayız. Günlük kullanıma uygun hafif bir rimel uygulayın ve son olarak en sevdiğiniz allığınızla yüzünüzü hafifçe renklendirin. 

Üçüncü Adım: Saç   
O muhteşem ev topuzunuzdan eser kalmadıysa saç aksesuarlarınızın olduğu dolabı açın. Saçlarınızı açık bırakıp saç bantlarınızdan birini kullanabilirsiniz. 
Eğer saçlarınızı açık bırakmak istemiyorsanız sıkı bir topuz ya da at kuyruğu yapabilirsiniz. Eğer keyfiniz yerindeyse fular veya şallarınızı saçınızı şekillendirdikten sonra kullanmayı deneyebilirsiniz. 
 

İlgili Makaleler