Voyage Torba 2020 Sezonuna Yeniliklerle Giriyor

Eşsiz konumu ile bölgedeki sayılı düz alanlardan biri üzerine kurulu olan Voyage Torba; 300 m uzunluğundaki kum plajı, konsept barları, nefis a la carte restoranları ve misafirlerin konforuna yönelik sunduğu kusursuz hizmetleri ile
Bodrum tatillerinin vazgeçilmezleri arasında.

Misafirlerini Bodrum’un eşsiz koylarından Torba’nın yanı başında, muhteşem bir doğada ağırlayan Voyage Torba, Bodrum merkeze yakın konumuyla Ege’nin ışıltılı gecelerini doyasıya yaşatan bir tatil deneyimi sunuyor.

Mis kokulu zeytin ağaçları ve Bodrum’un güzelliklerini taşıyan begonvillerle kaplı dinlendirici bir doğada, düz bir arazi üzerinde konumlanan otel hem yetişkinlere hem de minik misafirlere hafızalarına kazınacak bir tatil vadediyor.
Alıştığınız Voyage hizmetini yenilenen alanlarıyla sunan Voyage Torba, 2020 sezonunda sizin oteliniz olacak!

Yeni eklenen oda tipleri, plaj alanındaki değişiklikler, iskeleler ve restoranlar… Kısmi renovasyon dahilinde gerçekleşen yenilikleriyle Voyage Torba’nın yenilenen yüzünü deneyimlemek için vakit kaybetmeyin.

Kısmi Renovasyonla Voyage Torba’ya Yeni Dokunuşlar
Otelin yenileme çalışmaları kapsamında yeni sezonda değişim rüzgarlarıyla karşılanacaksınız. Benzersiz hizmetleriyle öne çıkan Voyage Torba, yaz boyunca ünlü yıldızlara ve şov gruplarına ev sahipliği yapıyor. Çocuk kulübü ile minik misafirlerin tatil anılarına da keyif katan otel, çocuklu aileler kadar balayı çiftlerine de hitap ediyor.

Otelin, ihtiyacınız olan tüm donanıma sahip şık ve modern tasarımlı odalarına; Executive Sea Side (42 m 2 ), Executive Sea Side Family (60 m 2 ), Deluxe Lagoon (54 m 2 ) ve Deluxe Lagoon Family (81 m 2 ) olarak dört yeni oda tipi daha eklendi.
Havuza direkt girişli olan Deluxe Lagoon oda tipleri tek katlı ve zenginleştirilmiş özellikli oda hizmetleri sunuyor. Yalnızca Deluxe Lagoon oda tiplerinde konaklayacak misafirlerin kullanımına açık olan özel bir ortak havuz da mevcut.

Her şey dahil hizmetin sınırlarını zorlayan otel, yeni restoranı Cuisine 24 ve bambaşka bir atmosfere bürünen A La Carte Sokağı ile yiyecek-içecek alanında da değişim dalgası yaratıyor. Voyage Torba’nın yeni a la carte restoranı Cuisine 24, 24 saat boyunca leziz atıştırmalıklarını ve eşsiz yemeklerini, lezzet avcılarıyla buluşturacak. Konforlu ve ideal ısılarda yemek yiyebileceğiniz özel iklimlendirme sistemi ve yeni dizaynları ile birbirinden şık restoranlarda tatilinize lezzet katabilirsiniz.

Kısmi olarak yenilenen otelin plajına çim alan da eklendi. Turkuaz renkli bir denize açılan, biri 16 yaş üzeri misafirlere hizmet veren iki iskele de yenilendi. Plaj alanındaki mekan ve dizayn değişiklikleri ile Voyage misafirlerine zengin içeriklere sahip konforlu alanlar sunuyor. Ana restoran binası tamamen yenilenerek yepyeni tasarımı ile hizmet veriyor. Voyage Torba, tüm bu değişiklik ve yenilikler ile 2020 sezonuna hızlı bir giriş yapıyor.

İlgili Makaleler