Vücudunuzu Ağır Metallerden Arındırın

Günümüzde birçok çevresel etken sağlığımızı tehdit ediyor.  Endüstriyel tarımda kullanılan ilaçlar, çevre kirliliğine bağlı vücudumuzda ağır metal yükünün artması, yaşam tarzı değişimleri ve buna bağlı olarak vücudun artan detoks ihtiyacı ile başa çıkamaması birçok sağlık sorununu da beraberinde getiriyor. Bağışıklık sistemi hastalıkları, kronik hastalıklar, cilt problemleri ve alerjik reaksiyonların artması bu problemlerden en bilinenleri. The Base markasının yeni ürünleri Zeolit ve Zeolit Home bu sorunlar için geliştirildi. Zeolit vücudumuzu ağır metallerden arındırırken Zeolit Home ise gıdalarımız ve cildimizi zararlı bileşenlerden korumamızı sağlıyor.

The Base Zeolit

Sağlıklı bir yaşam için vücudun ağır metallerden arındırılıp serbest radikal hasarının minimize edilmesi büyük önem taşıyor. Doğadan elde edilen, insan vücudu ile uyumlu ve güvenli bir detoksifikasyon sunan zeolit minerali bu noktada en iyi ve en güvenilir seçeneği sunuyor.

Tek kullanımlık şaseler şeklinde geliştirilen yeni The Base Zeolit, en üst düzeyde toksini yapısına çeker ve hapseder. İçilebilir bir ürün olan The Base Zeolit, su ile ağızdan alındığında içeriğinde bulunan negatif iyon yüklü mikronize yapıdaki  klinoptilolite, kurşun, kadminyum, civa, amonyum, arsenik gibi ağır metalleri, kimyasal elementleri ve serbest radikalleri bir sünger gibi kendine çeker ve herhangi bir kimyasal reaksiyona girmeden vücudu terk eder.

Bol su ile tüketilmesi önerilen şaseler, tek kullanımlık olduğu için hijyeniktir. Vegan kullanımı için uygun olan ürün, %100 doğal.

The Base Zeolit, mide-bağırsak problemlerinin azalmasına yardımcı olur, bağışıklığı destekler, antioksidan etki yaratır, laktik asit seviyesini azaltarak spor performansını artırmaya yardımcı olur.

The Base Zeolit Home

The Base’in diğer ürünü Zeolit Home ise evde kullanmanız için geliştirildi. Ağır metal, amonyak, düşük seviyeli radyoaktif elementler, toksinler, çeşitli kokular, petrokimyasallar, birçok farklı gaz türü ve çok sayıda çeşitli çözelti gibi katyonları tutabilen bir mıknatıs olan Zeolit, evde de bir numaralı yardımcınız olacak.

Sebze ve meyvelerinizi yıkadığınız suya The Base Zeolit Home katarak gıdalarınızın zararlı metallerden arınmasını sağlayabilirsiniz. Ürünü cilt bakımınız için su ile karıştırıp maske haline getirip kullanabilir ya da banyo suyunuza ekleyerek vücudunuzda detox etkisi yaratabilirsiniz.

Evinizde ve kişisel bakımınızda güvenle kullanabileceğiniz ürün ayrıca uçuk, akne gibi cilt problemlerinde de etkili .

İlgili Makaleler