Watsons 7 Days ile Her Gün Moduna Uygun Maske

Kişisel bakım ve kozmetiğin vazgeçilmez adresi Watsons, Watsons markalı yeni maske serisi “7 Days” ile cilt bakımını eğlenceye dönüştürüyor. Her gün için farklı bir bakım maskesinin yer aldığı seride; nemlendiricili maskeden aydılatıcıya, cilt sakinleştiriciden yenileyici ve temizleyeciye kadar farklı özelliklerde ürünler yer alıyor.

Pazartesi, haftaya fresh bir başlangıç yap! 7 Days Let’s Go Girl Aydınlatıcı Maske; beyaz çiçek özleriyle cildi aydınlatarak daha canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Günün her saatinde daha canlı ve parlak bir cilde sahip olmak isteyenler bu büyülü maskenin etkisinden vazgeçemiyor.

Salı, enerjini topla! 7 Days Power Pack Enerji Verici Maske; içeriğindeki sarı çiçek özleriyle cildin ışıltısını geri kazmasına yadrımcı oluyor. Uygulamadan sonra ağırlık yapmayan bir formüle sahip bu maske cildi nemlendirirken aynı zamanda ihtiyacı olan enerjiyi de sağlıyor.

Çarşamba, hafta ortası yenilenme zamanı! 7 Days Meeting Him Youth Yenileyici Maske; kırmızı çiçek özleriyle zenginleştirilen içeriği sayesinde cilde derinlemesine bir yenilenme sunuyor. Özel günler ve randevular öncesinde ışıl ışıl bir cilde sahip olmak isteyenler bu maskenin cilt üzerindeki mucizevi etkilerinden yararlnıyor.

Perşembe, hafta içi bakımına bir şans ver! 7 Days Light Up My Day Nemlendirici Maske; meyve özlü içeriği sayesinde cildi yumuşatarak ihtiyacı olan nemi kazanmasını sağlıyor. Farklı meyvelerin özlerinden aldığı güç ile iyileştirici özellikteki maske, güne daha taze ve canlı bir ciltle başlamak isteyenler için vazgeçilmez oluyor.

Cuma, buluşmadan önce derinlemesine temizlen! 7 Days Midweek Recharge Temizleyici Maske; su bazlı içeriği sayesinde cildi derinlemesine temizliyor. Arındırıcı özelliği ile daha canlı bir görünüm sunan maske bakım sonunda ciltte yumuşacık bir his bırakıyor.

Cumartesi uzun bir geceye hazır ol! 7 Days All Night Long Nemlendirici Maske; içeriğindeki menekşe çiçeği özü sayesinde cildi nem bombardımanına tutuyor. Kış aylarının uzunve soğuk geceleri için derinlemesine bir bakım sunan maske, temiz ciltte 15-10 dakika bekletilerek uygulanıyor. Nazik masaj hareketleriyle tüm cilde yedirilen özler yıkama gerektirmiyor.

Pazar, dinlenme ve bakım zamanı! 7 Days Fun In The Sun Sakinleştirici Maske; yoğun bakım formülü sayesinde cildi pürüzsüzleştirerek, bakım sonrasında yüze adeta bir pamuk yumuşaklığı kazandıyor. Maske, yatıştırıcı özelliği sayesinde ciltteki fazla yağ ve sebum birikiminin de önüne geçmeye yardımcı oluyor.

İlgili Makaleler