Yaz Ayyıldız’la Güzel

Çok çeşitli mayo, bikini ve plaj kıyafeti tasarımlarından meydana gelen geniş kreasyonun dört temasından her biri, 2020 yazının trendlerini farklı yorumlarla yansıtıyor. Egzotik çiçekler, yaprak desenleri ve deniz tonlarını içinde barındıran TROPİK teması; burgu, örgü detayları, doğal aksesuarlar ve yarı değerli Swarovski taşlarla hareketlendirilmiş.

Toprak, tarçın, haki gibi doğal tonların hakimiyetindeki AFRİKA teması; püsküller, hayvan baskıları, el işi detaylar, deniz suyu ve klora dayanıklı ahşap aksesuarlar, halkalar, fildişi ahşap takılar, deri görünümlü kumaşlarla modaseverlere çarpıcı bir tarz vadediyor. Etnik ve bohem desenlerin yer aldığı ETNİK teması, doğaya uyumlu renkleri ve el işçiliğiyle rahat plaj kıyafetlerine hayat verirken, çiçek desenlerinin neşe ve dinamizm kattığı MERCAN teması ise yine sudaki etken maddelere dayanıklı mercan aksesuarları ön plana çıkarıyor.
Kırmızı, sarı, oranj, yanık kızıl, parlak turuncu, safran sarısı, tarçın, mor, mercan, koyu yeşil gibi canlı renklerin çokça kullanıldığı seri; modern kesimler, fileler, el yapımı örgüler, terletmeme ve kolay kuruma özelliğine sahip lüks ve hassas dokularla ayrıcalık kazanıyor.

 

İlgili Makaleler