Yaz Tırnakları İçin Şeftali Tonları

Tatlı ve soft, canlı ama bir o kadar da durgun; şeftali tonlarıyla yapılmış bir manikür (hele ki yaz aylarında) dünyanın neresine giderseniz gidin sevilir ve rahatça kullanılır. Canlılık seviyesine göre şeftali tonları hem cüretkar hem de alçak gönüllü olabilir, aynı zamanda başka tonlarla ve son zamanların en popüler güzellik trendi “nail art” ile kombinlendiğinde kolayca bireyselleştirilebilir.
 

Doğal tırnak hayranlarının dikkatine, soluk şeftali tonları sıcak ama sakin yaz akşamları için; neopren şeftali tonları ise eğlenceli yaz akşamları için tercih edilebilir. Ancak dikkat! Şeftali tonları, koyu turuncularla karıştırıldığında mevsim değişikliğini size hissettirebilir. Şeftali rengine karıştırılan koyu turuncu, balkabağı rengine döner ve adeta sıcak yaz akşamlarından çok sonbaharın gelişiyle beraber “Cadılar Bayramı” nı anımsatır. Aynı zamanda şeftali; pembe, nude ve açık turuncuyla çok rahat kombinlenebilir; tırnaklarınızda tatlı ama vurucu bir efekt yaratabilir.

En etkileyici şeftali manikürleri bulmak için Instagram ve Pinterest’i didik didik ettik. İşte 2022 yaz aylarına damga vuracak 10 farklı şeftali tırnak:

 

60’ların Rüya ve Mistik Detayları

 

Şeftali, pembe ile kombinlendiğinde tırnakta soft ama cüretkar bir görüntü yakalamış. Renklerdeki dalgalı tasarım; tırnaklara mistik, rüyayı andıran bir hava katarak 60’ların manikürüne atıfta bulunmuş.

 


 

Şeftali Ombre Tırnaklar

Nude alt tonundan, soft şeftaliye geçişle yapılan ombre, tırnağınıza temiz ama iddialı bir görüntü verecek, yaz akşamlarında çiçekli elbisenize zevkle eşlik edecektir.
 


İki Renk V Uçlu


 

Tercihi klasik manikürden yana ama biraz da değişiklik olsun diyenler için: Şeftali-beyaz kombinasyonu ile yapışmış V uçlu manikür, tırnaklarda sakin ve mütevazi bir görüntü yaratacaktır.
 


5. Şeftali Desenli

Güzellik trendlerini günü gününe takip eden ve yaz manikürü için yenilik arayışında olanlar için: Şeftali Nail Art
 


6. Ters French

French manikür her zaman zamansız, şık ve her kombine uyan bir trend olarak kalacaktır. Ama neden 2022 yazı ona da farklı bir boyut katmayalım ki?
 


7. Şeftali Renk Paleti
 

Şeftali tonlarının en iyi tamamlayıcılarından bebek mavisi, sarı ve pembeden yardım alarak fresh ve tatlı bir görüntü yakalayabilirsiniz.
 


8. Çiçek ve Şeftali Uyumu

Nail art’tan vazgeçemeyenler için, şeftali tonlarıyla yapılmış bir manikür üstüne beyaz bir çiçek motifi; tırnaklarınıza canlılık ve yenilik katacaktır.
 


9. Saklanan Detaylar


 

Şeftali tonlarında sürülmüş ojenin üstüne, nail art motiflerin yarısının gösterilmesi trendi; bu yaz bronz teninize çok yakışacaktır.
 


10. Desenli French


 

Leopar deseninden ilham alınarak yapılan şeftali french manikür, yazın farklılığınızı ortaya koyacaktır.

Yazar: Elif Yasa

 

 

 

 

İlgili Makaleler