Yeni Activewear Koleksiyonuyla Mango

Mango, yoga, dans, meditasyon ve Pilates ve bunun gibi beden ve zihin sağlığıyla ilgili farklı spor disiplinlerin uygulanmasına odaklanan, rahat giysilerden oluşan, kapsül koleksiyon Active’i piyasaya sürdü. Böylece marka, zamanımızın en popüler trendlerinden biri olan fitnesswear trendine katılıyor. Active koleksiyonunda, farklı renk ve tasarımlarda taytlar, şortlar, spor bluzlar, uzun kollu spor büstiyerler, bodyler, sweatshirtler ve tulumlar olmak üzere her türlü spor kıyafet yer alıyor. Koleksiyonda ayrıca, yoga matı için kılıf, bel çantaları, spor ayakkabılar, çantalar ve çoraplar gibi kullanışlı aksesuarlar da bulunmakta.

The Wellbeing Community adı altında Mango,Akdenizdeki evimizden dünyaya ,fiziksel ve zihinsel refahı artırmak amacıyla topluluğun değerini öne çıkaran ve üyeleri arasındaki bağları destekleyen, birlik ve beraberlik duygusunu bilgi paylaşarak ve aralarında sohbetler düzenleyerek güçlendiren, hareket halinde bir kampanya sunuyor. Sloganı ise: ‘’Çünkü birlikte daha iyiyiz’’.

Lansman için önümüzdeki aylarda, Mango’nun Instagram profili üzerinden, sağlıklı yaşamın ortak unsur olduğu, farklı disiplin ve konularda bir dizi canlı oturum ve sohbetler düzenlenecek.

Dünya çapında bilinen en iyi yoga ve meditasyon stüdyolarından birkaçı, bilgilerini tüm Mango topluluğu ile paylaşacak. Madrid’den Asanagroove’un kurucusu ve Javamukti uzmanı Fernanda de La Puente, dans ve yoga karışımı bir seans düzenleyecek. New York’tan Sky Ting stüdyosunun kurucusu Chloe Keraghan yoga dersi verecek. Son olarak, Paris’ten stüdyo Tihhy’nin kurucusu Clotilde Chaumet Ses Banyosu (Sound Bath) seansı adı altında meditasyon ve rahatlama tekniklerini müzikal sesler eşliğinde birleştiren bir seans düzenleyecek.

Ayrıca, meditasyon ve rahatlama yöntemleri uzmanı Mango Girl Yasmin Sewell tarafından yönetilen iki tane Live Talks (Canlı Sohbetler) düzenlenecek. Sewell, Londra’dan Los Angeles’a bağlanarak orada yaşayan duygu koçu Samora ile meditasyon ve benzeri uygulamalar hakkında sohbet edecek. California’dan Yoga For Bad People stüdyosunun kurucusu, Heather Illeston’la da herkes için sağlıklı yaşam hakkında konuşacak.

İlgili Makaleler