Yeni Aksesuar Favorimiz Pelüş

Bu sezon ünlü modaevleri,  gardıroplarınızı el çantasından ayakkabılara kadar pelüş aksesuarlarla tamamlamaya çağırıyor! Açık konuşalım, sonbahar için alışverişe çıktığımızda suni kürk ve aksesuarların gardıroplarımızda büyük yer kaplayacağını tahmin etmiştik. 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonlarında Chanel, Fendi, Miu Miu, Dior gibi lüks markalar sundukları defilerde modaya uygun pelüş aksesuarları geri getirmişti!

Kışın neredeyse kapıda olduğu bugünlerde ucu açık pelüş terlikler giymek maalesef mantıklı değil. Daha sıcak tutan modellere ister istemez yönelmemiz gerekirken, müjdeyi verelim; karşınızda Miu Miu’nun pelüş çizmeleri!

Çizmeyi hallettikten sonra sıra geri kalan aksesuarlarda. Suni kürk çantalar Dior, Chanel, Saint Laurent ile gardıroplarımıza yeniden girerken; size ufak bir tüyo verelim. Suni kürk el çantalarının minimalist veya klasik tarzdaki giysilerle kombinlenmesini öneriyoruz! Aynı anda hem gözlükte, hem çantada, hem de çizmelerde pelüş kullanmak biraz abartı olabilir sanki, ne dersiniz?

Son olarak suni kürk trendinin son eşlikçileri pelüş şapkalar, eldivenler ve Kim Kardashian’ın favorisi gözlükler. Çoğu konuda olduğu gibi yine Balenciaga’ya sadık kalan Kim, pelüş güneş gözlükleriyle aksesuar dünyasında yeni bir sayfa açtı.

Genel olarak pelüş detaylara biz bayıldık, siz nasıl buldunuz?

İlgili Makaleler