Yeni Growth Factor Eye Serum ile Göz Çevresinde Dolgunlaştırıcı Etki

İsmini dünyaca ünlü dermatolog Dr. Zein Obagi’den alan cilt sağlığı ürünleri markası ZO Skin Health göz çevresi çizgileri ve kırışıklıkları için yepyeni bir serum üretti. Göz çevresine yeniden volüm kazandırmayı ve canlandırmayı hedefleyen ‘Growth Factor Eye Serum’ derin çizgilerin, kırışık oluşumunun, çukurluk ve mikro sirkülasyonun azalmasına katkı sağlıyor.
Ürün, kolajen ve hyaluronik asit üretimini artırarak en derin çizgileri ve kırışıklıkları gidermeye yardımcı oluyor. Ayrıca hızlı etki eden bileşenleri, dinamik kırışıklıkları geçici olarak gevşeterek göz çevresinde derinleşmiş çizgileri doldurma işlevi görüyor. ‘Growth Factor Eye Serum’ soğuk masaj başlığı sayesinde kan dolaşımını hızlandırarak cildi rahatlatıyor ve yorgun görünümü canlılığa çeviriyor. İçeriğindeki bitkisel büyüme faktörleri, ZPRO, Çin melekotu, Dipeptit Diaminobutyoyl Benzilamit Diasetat ve Sodyum Asetillenmiş Hyaluronat birarada ciltte etkin bir sonuç alınmasını sağlıyor. Bakımlı bir cilt için hem kolay hem de kapsamlı yaklaşım ve çözümler sunan ZO Skin Health, çevresel faktörler ve biyolojik yaşlanmaya bağlı oluşan cilt problemlerine karşı başarısını yeni göz serumuyla da sürdüyor.
ZO Skin Health ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye newdermal.com.tr adresinden ulaşabilir, ZO Skin Health ürünlerini uzman kliniklerden satın alabilirsiniz.

İlgili Makaleler