Yeni Lacoste L.12.12 Blanc Man Eau Fraîche Edt

Kendini özgür bırak Takımın parçası ol! Spordan esinlenen Lacoste, L.12.12 Blanc Man Eau Fraiche Edt ile birlikte sporda da bulunan kolektif bilinç ile hareket etmeye davet ediyor! Hep beraber enerjimizi paylaşalım ve oyuna dahil olalım!

Lacoste’un İkonik Timsahı Lacoste markası 1933 yılında Rene Lacoste ve Fransız Tekstilci Andre Gillier tarafından kurulmuştur. Rene Lacoste’un tenis oynama stili birçok tenis yorumcusu tarafından timsaha benzetilmiştir. Baskılı oynaması, etkili atakları ve dirençli yapısı onun oyun stilinin timsaha benzetilmesine neden olmuştur. Markanın logosunun timsah ile özdeşlemesinde bu durum önemli bir neden olarak görülmektedir. Lacoste’un timsah logosu bir statü simgesi olarak görülmeye ve timsah logosuna özel önem verilmeye başlanmıştır. Yeni L.12.12 Blanc Man Eau Fraiche Edt Lacoste’un bu ikonik timsah simgesi ve Polo giyimin rahatlık hissinden yola çıkılarak hazırlanan bir parfümdür.

 

Koku İçeriği
L.12.12 Blanc Man Eau Fraîche Eau de Toilette ile Lacoste’un enerjisini hissedin! Bu ışıltılı erkek kokusu, limon kabuğu rendesinin zencefil, lavanta ve sedir ağacının güçlü notaları ile harmanlanmasıyla canlandırıcı bir patlama yaratıyor. Bu odunsu aromatik kokunun beklenmedik hafifliği sayesinde oyunun kurallarını yeniden icat edin!

Şişe Tasarımı
Modern ve milimalist şeffaf parfüm şişesi, üzerindeki işlemeli timsahı, René Lacoste tarafından yaratılan ikonik sembolü ifade ederken, şişe üzerindeki kabartmalı desen L.12.12 polo tişörtünü çağrıştırıyor. René spor giyim tarzında devrim yaratarak zarafet, güven ve dinamizmi birleştiren kodları yeniden tanımlıyor.

 

İlgili Makaleler