Yeni Nesil BB Kremler

Bu sezon, üretimden paketlemeye, her adımda çevre duyarlılığıyla kendinden bahsettiren ürünler radarımızda. Farklı bir perspektifle daha bilinçli bir kullanıcı olmanıza yardımcı ürünlerle hem cildiniz hem içiniz rahat.

1. İki farklı renk tonuna sahip Caudalie Vinoperfect, yağ içermeyen formülüyle tüm cilt tiplerine uygun. Caudalie’nin doğal ve temiz içerik prensipleriyle üretilen nemlendirici, cilt tonunu eşitliyor ve düzenli kullanımda leke tedavisinde etkin bir rol oynuyor.
Caudalie Vinoperfect renkli nemlendirici, 280 TL; tr.caudalie.com.

2. Sephora Collection’ın vegan formülü ve ambalaj üretimindeki sorumlu kaynak kullanımı politikasıyla öne çıkan koleksiyonunda yer alan renkli nemlendirici, yüzde 97 oranında doğal bileşenli formülüyle cilt bakımı ve makyaj arasında denge kuruyor. Orta-hafif kapatıcılığı geniş bir renk yelpazesinde sunarken ambalajında kullanılan şeker kamışı artıklarıyla plastik kullanımını azaltıyor.
Sephora Collection Care Fond De Teint renkli nemlendirici, 109 TL; sephora.com.tr.

3. Yerel üretimi desteklerken çevresel duyarlılık konusunda bilinçlendirme projelerinde yer alan The Body Shop, 1989’dan bu yana hayvan testlerine de karşı bir duruş sergiliyor. Doğal ve taze bir görünümü organik içerikli aloe vera ile sağlayan Fresh Nude yüzde yüz vegan olmasının yanı sıra terlemeye karşı da dayanıklı.
The Body Shop Fresh Nude renkli nemlendirici, 109,90 TL; thebodyshop.com.tr.

4. Üretimin her aşamasında denetim sağlayan uluslararası organik sertifika Ecocert’e sahip NUXE Bio Organic Multi Perfecting renkli nemlendirici, cilt tonunu eşitlerken cildin kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Tüm cilt
tiplerine uygun olmasının yanı sıra kırışıklık ve ince çizgi görünümünün de önüne geçiyor. Ürünün ambalajı geri dönüştürülen malzemelerden oluşuyor.
NUXE Bio Organic Multi Perfecting renkli nemlendirici, 330 TL; yetkili eczanelerde.

5. Estée Lauder, son yıllarda yeniden doldurulabilir ve tekrar kullanılabilir ambalaj üretimini artırdı. Marka, malzeme şeffaflığını destekleyen projelere ağırlık vererek çevresel ve sosyal hedeflerle kozmetik sektöründe daha bilinçli bir yaklaşım sergiliyor. Hafif formülüyle cilt tonuna uygun bir renk alan özel formüllü DayWear, güneş koruyucu özelliğiyle de favorilerimiz arasında.
Estée Lauder DayWear renkli nemlendirici, 135 TL; esteelauder.com.tr.

 

HAZIRLAYAN SELİN ÇATAY ERKMEN

İlgili Makaleler